De 3d pen voor kinderen

Een 3d pen is een nieuwe rage in Nederland. Zeker met de komende feestdagen zullen er weer enorm veel nieuwe 3d pennen over de toonbank gaan. Wanneer je tegenwoordig een speelgoedwinkel inloopt zul je de 3d pennen al snel tegenkomen. Vooral voor kinderen is de 3d pen een mooi cadeau en bovendien is het tekenen met een 3d pen ook nog eens educatief en leerzaam. De 3d pen is eigenlijk pas geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar. Dit komt omdat kinderen vanaf die leeftijd pas in staat zijn om deze abstracte vorm van tekenen eigen kunnen maken.

Voorbeelden van 3d objecten

Om een beeld te krijgen welke mogelijkheden kinderen hebben bij het tekenen van een 3d object is het leuk om ook eens op de website van www.3dpenclub.nl te kijken. Je zult dan ontdekken dat er verschillende manieren zijn om een 3d object te tekenen. Vaak is het gebruik van een 3d stencil het meest eenvoudigste voor kinderen. Een 3d stencil is een bouwtekening van een 3d object. Het bestaat vaak uit vier verschillende aangezichten die ieder afzonderlijk getekend moeten worden. Uiteindelijk kun je de verschillende tekeningen aan elkaar verbinden met de 3d pen.

Verschillende 3d pennen

Voor het gebruik van een 3d pen is het ook verstandig een goede pen te kopen en niet alleen voor de voordeligste prijs te gaan. De reden hiervoor is dat een 3d pen er in verschillende uitvoeringen is en hier onderling best wel verschillen zijn waar te nemen. Wanneer je een goede 3d pen wilt kopen is het verstandig om erop te letten of u een nieuw model anno 2017 heeft aangeschaft. Deze laatste generatie 3d pennen is vaak te herkennen aan een goede display, automatische doorvoer, PLA en ABS ondersteuning en lage temperatuur Nozzle. Bestel een 3d pen bij de specialist want de kans is groter dat u hier de betere 3d pennen zult vinden waar je ook langer plezier van zult hebben.

https://www.3dpenclub.nl/3d-pennen.html

This article was written by