De accountant in Nijmegen met goede dienstverlening voor een vaste prijs

Voor het doen van uw boekhouding kunt u natuurlijk een accountantskantoor inhuren. Uw boekhouding wordt dan gedaan door verschillende accountants, die niet allemaal een even goede kennis hebben van uw bedrijf. En u moet alle persoonlijke informatie maar aan al deze verschillende mensen durven toevertrouwen. Dat is een goede reden om uw boekhouding over te laten aan de gecertificeerde boekhouders en fiscalisten van Sanacount. Deze bedrijfs- en belastingadviseur biedt vertrouwde service en de beste kwaliteit voor een vaste prijs.

De voordelen van een onafhankelijke accountant in Nijmegen

Ten opzichte van een regulier accountantskantoor profiteert u bij deze onafhankelijke accountant van een aantal voordelen. Met Sanacount is uw administratie altijd up-to-date: binnen twee werkdagen zijn al uw facturen gecontroleerd en verwerkt. Via een beveiligde internetverbinding kunt u hierbij financiële en juridische documenten met uw specialist uitwisselen met uw persoonlijke adviseur en ze hier ook opslaan. Dit werkt zeer effectief. Zo heeft u 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot uw gehele (financiële) administratie, waardoor u snel antwoord op uw vragen heeft. De persoonlijke adviseurs van Sanacount zijn allen hoog opgeleid en altijd betrokken. Ook hebben ze kennis van zaken.

Kies het pakket dat bij u past

Bij de accountant in Nijmegen kiest u het pakket dat bij u past. Zo neemt u precies de diensten af die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u hier ook voor. Op deze manier betaalt u nooit te veel. U betaalt ook heel overzichtelijk een vast bedrag per maand. Welke diensten u afneemt, bepaalt u in nauw overleg met uw persoonlijk adviseur, die u ook meteen rondleidt door het online platform, zodat u meteen uw facturen kunt uploaden, zodat de accountant in Nijmegen meteen voor u aan de slag kan. Maakt u zich geen zorgen over de veiligheid. Alleen u heeft de inloggegevens van uw persoonlijke portal en deze online omgeving is uitstekend beveiligd.