Geld besparen op Software

Geld besparen op software? Ontdek de aantrekkelijke software pakketten van GuardSoftware

Jaarlijks wordt er zo’n 320 miljard euro uitgegeven door bedrijven aan software. Een flinke kostenpost, ook voor uw organisatie. U wilt echter wel verzekerd zijn van veilige en betrouwbare kantoor software. De software moet maximaal benut worden door uw personeel en u wilt er zeker van zijn dat er voldoende licenties beschikbaar zijn als u extra personeel aanneemt. Dat is precies de reden waarom het verstandig is om het aanbod van omiXimo te bekijken.

Betrouwbare antivirussoftware bestelt u via GuardSoftware

Het installeren van antivirus van bijvoorbeeld McAfee, Norton of Kaspersky is van essentieel belang voor uw onderneming. Ieder type virus vermenigvuldigt in een razendsnel tempo wanneer uw devices niet voorzien zijn van een goed werkende antivirus. Hierdoor kunt u onder meer bestanden kwijtraken en foto’s en documenten kunnen op straat komen te liggen. En dat voorkomt u natuurlijk het liefste, toch? Steeds meer ondernemers kiezen voor een van de antivirus pakketten van GuardSoftware. En dat is natuurlijk niet voor niets. U profiteert bij dit bedrijf altijd van hoge kortingen tot wel 70% en ontvangt na uw bestelling de serienummers voor de door u gekochte antivirussoftware snel in uw inbox.

Profiteer van 100% legale licenties

Bent u nog niet in het bezit van een antivirus voor uw onderneming of kan uw antivirus een update gebruiken? Breng in dat geval een bezoek aan de website van omiXimo en plaats eenvoudig een bestelling. U kunt vertrouwen op directe levering, gegarandeerde werking en iedere licentie is 100% legaal. Voor meer informatie over de pakektten of meer informatie over het bestellen van meerdere licenties neemt u eenvoudig contact op met de behulpzame klantenservice. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd een passend voorstel verwachten.

https://www.omiximo.nl/computers/game-pc/