Column web
Image default
Computers / Internet / Searching

Inspiratie voor een nieuwe trapleuning

Een trap is niet compleet zonder een trapleuning. Een trapleuning biedt veiligheid, maar kan je huis ook een moderne twist geven. Zo zijn er op de dag van vandaag vele soorten trapleuningen die je huis er modern en mooier uit laten zien. De keuze qua trapleuning is erg ruim. Op de huidige markt van vandaag zijn er veel mogelijkheden zoals een trapleuning van touw, maar ook zijn er nog steeds traditionele trapleuningen beschikbaar zoals de trapleuning van gietijzer of een trapleuning hout. In deze blog bespreken we verschillende soorten trapleuningen die jouw inspiratie geven.

Een trapleuning van touw

We trappen de lijst af met een moderne twist van de trapleuning, namelijk een trapleuning van touw. De trapleuning van touw klinkt niet direct als een stevige ondersteuning maar niets is minder waar. De trapleuning van touw is gemaakt van hennep en katoen, wat voor een stevige, maar ook soepele ondersteuning geeft. Ben je opzoek naar een moderne en hippe uitstraling? Dan is deze trapleuning echt wat voor jou.

Trapleuning van steigerbuizen

Een trapleuning gemaakt van stijgerbuizen is niet het eerst wat in je op komt. Toch is dit een leuke en goedkope manier op je huis een moderne industriële uitstraling te geven. De steigerbuizen geven de trap een stoere uitstraling en passen bij een industrieel design.

Stalen trapleuning

De trend van nu is de stalen trapleuning. Ook hierbij ga je voor een industrieel design. Tegenwoordig is een trapleuning van staal erg populair en zie je het steeds vaker terug in nieuwbouw. Een trapleuning van staal past goed bij een houten, betonnen of een stalen trap. Daarnaast is het vrij gemakkelijk om de stalen trapleuning een andere kleur te geven.

Houten trapleuning

De trapleuning van hout is de trapleuning die je in de meeste huishouden zal tegenkomen. De trapleuning van hout is een traditionele uitvoering van de trapleuning. Er zijn veel houten ontwerpen beschikbaar en een houten trapleuning is gemakkelijk te verven.

https://www.lamiwood.nl/

Gerelateerde artikelen

Dakinspecties, dakreinigingen en dakrenovaties

Deze handtassen moet je echt hebben!

Op zoek naar Led lampen- en spots?