Column web
Image default
Electronica en Computers

Kies voor onafhankelijk ICT advies

Het krijgen van onafhankelijk ICT advies is essentieel voor efficiënt en kostenbesparend werken. U kunt het vergelijken met het aanschaffen van software en deze elk jaar updaten. Elk jaar wordt de software ietsje beter en helpt u zo taken beter uit te voeren. Maar waarom updaten en verbeteren als de perfecte software misschien al bestaat? Elk bedrijf heeft zijn eigen doelen en behoeften wat betreft software en hardware. Het is dan ook voor elk bedrijf een zoektocht naar de meest geschikte licenties. Het gaat niet om de vendor die licenties aanbiedt, maar om wat de programma’s te bieden hebben.

Volume licenties en licentiebeheer

OnnIT geeft onafhankelijk ICT advies voor verschillende organisaties en ondernemingen in Nederland. Denk hierbij aan gemeentelijke overheden, zorginstellingen en grote of middelgrote bedrijven. Onafhankelijk ICT advies is van belang omdat u op deze manier de beste licenties voor uw bedrijf geleverd krijgt. Het maakt vendoren namelijk helemaal niet uit of u meest geschikte licenties krijgt of niet, zolang u maar voor hun product kiest. OnnIT is onder andere gespecialiseerd in volume licenties en licentiebeheer. Onder hun zorg bent u ervan verzekerd dat u de juiste licenties geadviseerd en geleverd krijgt. Door samen om de tafel te zitten kunt u door onafhankelijk ICT advies voor de beste opties kiezen.

Voor organisaties en gemeentelijke overheden

OnnIT adviseert graag middelgrote en grote organisaties en heeft genoeg kennis om voor gemeentelijke overheden te werken. Juist de gemeentelijke overheden zijn zeer complex in samenstelling en samenhang. Licentiebeheer is dan ook van een ander level dan bij een doorsnee bedrijf. Er zijn zoveel verschillende clusters en groepen binnen gemeenten en de overheid dat licentiebeheer het beste aan een extern bedrijf overgelaten kan worden. Een expert zoals OnnIT kan alle valkuilen vermijden en is onafhankelijk in het adviseren en leveren van volume licenties. Ga dan ook eens rond de tafel zitten en krijg onafhankelijk ICT advies waar u echt wat aan heeft.