Column web
Image default
Aanbiedingen

Kindvriendelijk kunstgras kopen bij een gespecialiseerd bedrijf

Wanneer de eerste zonnestralen weer doorbreken, staan kinderen te trappelen om weer lekker buiten te spelen. De meeste ouders kiezen in hun tuin voor gras in plaats van tegels, zodat de kinderen onbezorgd kunnen spelen en eventuele valpartijen minder pijnlijk aflopen. Maar daar zit wel een keerzijde aan: na een paar speelsessies worden de kapotgetrapte stukken al zichtbaar. Door kunstgras te kopen, rekent u met dit probleem af. Niet alleen voor u, maar ook voor de kinderen is kunstgras een uitstekend alternatief. Het is een zachte en slijtvaste ondergrond die eenvoudig schoon te houden is.

Kunstgras kopen met een veiligheidscertificaat

Bij een specialist als Kunstgrasgigant kunt u kunstgras in alle soorten en kleuren kopen. Dit bedrijf mag zichzelf dé specialist in kunstgrassen mag noemen. U kunt bij deze expert tientallen soorten kunstgras kopen. Behalve soorten voor in de tuin is er ook een groot aanbod aan soorten voor op het balkon of het dakterras. Bovendien is deze expert, die maar liefst twaalf showrooms verspreid over heel Nederland heeft, de enige binnen Nederland die kunstgrassen voert die voorzien zijn van het TüV-certificaat. Het TüV is een onafhankelijk onderzoeksinstituut dat tal van veiligheidsinspecties uitvoert. Naast kunstgrassen controleert het ook speeltoestellen.

Goede valdemping

Het kunstgras dat u bij Kunstgrasgigant kunt kopen, is van hoge kwaliteit. Nóg veiliger maakt u het voor uw kinderen door ook te kiezen voor valdemping onder deze bodembedekking. Valdemping betreft een schuimrubberen laag die extra demping geeft en zo de kans op verwondingen en pijn na een valpartij drastisch vermindert. Het bestaat in verschillende diktes. Uiteraard vindt u deze en andere benodigdheden tevens bij dé specialist in kunstgrassen.

Laat uw kinderen met een gerust hart spelen

Deze kunstgrassenexpert van Nederland voert enkel grassen die uitvoerig getest zijn op schadelijke stoffen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over losse onderdelen die kinderen eventueel in hun mond kunnen stoppen. De zachte vezels zorgen voor een fijne speelondergrond. Geen wonder dat kunstgras in steeds meer tuinen terugkomt!

https://www.kunstgrasgigant.nl/assortiment/sportgras/