Column web
Image default
Dienstverlening

Ontspannen op date met meerder singles met speeddaten in Rotterdam

Woon jij in Rotterdam of omgeving en wil jij een leuk avondje uit beleven en tegelijkertijd daten met meerdere singles tegelijk? Boek dan snel een ticket en ga speeddaten in Rotterdam!

Speeddaten, ook wel ‘sneldaten’ of ‘fastdaten’ genoemd, is de ideale manier om leuke mensen te ontmoeten en wellicht ook jouw perfecte partner tegen het lijf te lopen. Tegenwoordig hebben de meeste mensen niet veel tijd over om veel uren te steken in het ontmoeten van andere singles of steeds met 1 persoon op date te gaan. Bij speeddating Rotterdam hebben we daar dus de perfecte oplossing voor: je hebt op één avond tussen de 15 en 20 korte afspraakjes!

Bij speeddating in Rotterdam is elk speeddate event tot in de puntjes georganiseerd. Tijdens het speeddaten is er altijd een professionele host of hostess aanwezig, die zorgt voor een soepel verloop van de avond en natuurlijk voor een gezellige sfeer. Onze speeddate avonden beginnen om 19.30. Bij binnenkomst biedt de host of hostess je een heerlijk welkomstdrankje aan. Jouw plekje van die avond wordt aangewezen en je krijgt een speeddate kaart van ons waar je per date op kunt aangeven of je het leuk hebt gehad. Na ongeveer 4 minuten is het tijd voor de volgende date. Misschien denk je: wat heb ik nou aan een gesprekje van 4 minuten, dat is toch veel te kort om iemand goed te leren kennen? Die gedachte snappen we, maar het is bewezen dat 4 minuten voldoende is om te zien of je een klik hebt met iemand. En om te weten of je diegene best nog eens zou willen spreken en zien. Omdat de sfeer bij ons zo relaxed is zit jij helemaal op je gemak en ben je daardoor lekker jezelf. Dat geldt ook voor alle andere singles, je krijgt dus binnen korte tijd een zeer goede indruk van jouw dates.

De locatie is gezellig en romantisch

De speeddates in Rotterdam worden altijd op een gezellige, hippe en romantische locatie gehouden waar voldoende plek is om te parkeren.

Vind je het wel wat en wil je ook meedoen met een speeddate event in Rotterdam, wellicht op 31 maart al? Schrijf je dan snel in via onze site. Kies jouw leeftijds- en geaardheidscategorie, prik een datum en kom snel lekker daten!

 

https://speeddateninrotterdam.nl/

 

Gerelateerde artikelen

De Dakmakers, dakdekkers met tientallen jaren ervaring!

Social media uitbesteden

SEO bedrijf met ervaring