Van der Valk last minutes

Verlangt u weleens naar een verblijf in een luxe kamer? Even een paar daagjes er tussenuit en overnachten in een stad naar uw keuze? Voor een extra bijzonder en romantisch verblijf kunt u kiezen voor een overnachtinh in een prachtige suite. Droom weg in een heerlijke hotelkamer met een groot kingsize bed, een sauna en roomservice zodat u de hotelkamer niet hoeft te verlaten.

Verblijf in een suite met bubbelbad! 

Bij Van der Valk is er voldoende keuze in hotel suite aanbiedingen. Door het grote aanbod dat u op Valk Verrast kunt zien, is het makkelijk om een kamer te vinden die aan al uw eisen voldoet. Houdt u van een prachtig uitzicht over een grote stad of kiest u liever voor een suite met een speciaal thema. Om de overnachting helemaal af te maken biedt Van der Valk arrangementen aan. Dankzij de verschillende Suite Dream arrangementen combineert u een overnachting in een luxe kamer met bijvoorbeeld een welkomstdrankje, een ontbijt op de kamer, een 3-gangendiner en een flesje cava dat zich op de kamer bevindt.

Een aanbieding die bij u past 

Bent u op zoek naar een leuk verjaardags- of Valentijnscadeautje voor uw partner of wilt u een weekendje weg? Dan is een last minute suite deal een perfect cadeau en ideaal als u op korte termijn op pad wil. Voor een zeer leuke prijs bieden de Van der Valk hotels leuke weekendjes weg aan in een kamer naar keuze. Hierdoor kunt u naast de luxe suites ook uit andere hotelkamers kunt kiezen.

Bekijk het aanbod van Van der Valk last minute hotel deals in Nederland gewoon online via Valk Verrast!

 

https://www.valkverrast.nl/