Column web
Image default
Vakantie

Een verborgen juweel dat het ontdekken waard is, Salou

Al deze ongelooflijke dingen over La Malgrat de Mar zijn niet algemeen bekend. Dit is een beetje een verborgen juweel, en niet veel mensen weten ervan (een ander verborgen juweel is Salou). Als je op zoek bent naar een unieke ervaring en een kans om te ontspannen, dan is dit de plek voor u. Het is vooral geweldig in de zomer, wanneer de stranden vol zijn met lokale bevolking en toeristen. Het beste aan La Malgrat de Mar is dat het een zeer rustige plek is. Zelfs als je in de zomer komt, zul je niet veel toeristen zien, omdat de meesten in de winter liever naar de nabijgelegen kleinere steden vluchten. Wij raden je echter ten zeerste aan het strand in de zomer te bezoeken. De beste tijd voor een bezoek is tussen mei en september, wanneer de stranden vol zijn met lokale bevolking en toeristen.

Costa Dorada

Als je op zoek bent naar een Spaans strand dat perfect is voor zowel avontuur als ontspanning, zoek dan niet verder dan de Costa Dorada. Dit is het perfecte Spaanse strand voor wie graag nieuwe plaatsen verkent en verder gaat dan de grenzen van een typische strandvakantie. Behalve dat het een grote bron van avontuur is, heeft de Costa Dorada enkele van de meest ongerepte stranden ter wereld. Met wit zand en turquoise water is het er gewoonweg prachtig. Je kunt gemakkelijk urenlang op het strand liggen en de glorie ervan bewonderen. Als je zich avontuurlijk voelt, kun je ook de nabijgelegen grotten verkennen en een kajaktocht over het water maken.

Zee, water, genieten

La Malgrat de Mar is de beste strandplek van Spanje. Het heeft alles wat je in een strand kunt wensen: prachtig water, een geweldig uitzicht en all-inclusive voorzieningen. Je kunt er ook surfen, duiken, zeilen en vissen. Er zijn ook veel activiteiten in verband met duurzaam toerisme, zoals zeilen, windsurfen en catamaran tochten die draaien om een bezoek aan het Aquarium de la Costa Brava. Het beste aan een bezoek aan La Malgrat de Mar is dat het een zeer rustige plek is en geweldig om de stad te ontvluchten. Het enige nadeel is dat het erg duur is. Naar onze mening kun je het beste lid worden van een privé-strandclub en genieten van alle voordelen zonder de bank te breken. Het is het waard omdat het lidmaatschap zo exclusief is en je toegang krijgt tot de beste spadiensten.