Column web
Image default
Vakantie

Luxe vakantieparken in Nederland: je komt helemaal ontspannen weer thuis!

Op zoek naar een luxe vakantiepark in Nederland? Al gauw kom je bij standaard bungalows uit en massale vakantieparken. Maar dat hoeft niet zo te zijn! Er zijn ook een aantal kleinschalige luxe vakantieparken die het bezoeken waard zijn. Wedden dat jij helemaal ontspannen weer thuiskomt? Deze vakantieparken beschikken ook over luxe faciliteiten en natuurlijk ook zeer comfortabele vakantiehuizen en vakantievilla’s.

1. Brinckerduyn

Brinckerduyn ligt in het mooie Friesland, en is daarom een prima uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie in de natuur. Maar het park heeft zelf ook genoeg te bieden! Luxe vakantiehuizen met privé zwembad of een privé sauna. En dit zijn ook nog eens duurzame woningen. Ook kun je er terecht voor een potje padel of een andere vorm van inspanning. Daarnaast is het park ook nog eens erg rustig, dus je kunt er echt helemaal ontspannen.

2. Zandvillas

Vakantiepark Zandvillas ligt in Zeeland, en is daarom een prima uitvalsbasis voor een dagje Vlissingen of een strandwandeling. Het park heeft luxe vakantievilla’s met een eigen terras en tuin, en je kunt ook gebruikmaken van het wellnesscentrum in de buurt. Daarnaast is het park ook nog eens gelegen aan een recreatieve vijver, waar je heerlijk kunt relaxen. Ook ligt het vlakbij het populaire Banjaardstrand. Zandvillas beschikt ook over wellness villa’s.

3. Onthaasten in de Achterhoek

Vakantiepark Onthaasten ligt in de Achterhoek, en is daarom een prima uitvalsbasis voor een dagje Winterswijk of een wandeling door de mooie, rustgevende natuur. Het park heeft luxe vakantiewoningen met een eigen hottub, bubbelbad, sauna, sunshower en/of ligbad. Daarnaast kun je ook een duik nemen in je eigen zwembad. Sommige vakantiehuizen beschikken namelijk ook over een privé zwembad.

https://www.luxevakantieplekjes.nl/