Column web
Image default
Winkelen

Online rolluiken bestellen

 

Tegenwoordig kun je alles bijna wel online kopen en daar zijn rolluiken geen uitzondering bij! Rolluiken bestellen kan eenvoudig online en dit heeft zelfs nog een aantal mooie bijkomende voordelen! 

 

Om maar even te beginnen, zijn de prijzen van rolluiken online een stuk goedkoper. Dit komt doordat de prijzen bij webwinkels vaak berekend worden op basis van zelf monteren en inmeten. Nu lijkt dat monteren misschien best wel lastig, maar wanneer je een paar handjes extra hebt en een beetje handig bent is het eigenlijk een fluitje van een cent. 

 

Maar goed, laten we het eens even over de prijzen hebben. Geloof het of niet, maar rolluiken vind je online al vanaf €77. Deze komen dan rechtstreeks uit de fabriek, waardoor er geen tussenkomst meer is van bedrijven. Hierdoor koop je dus eigenlijk als particulier rechtstreeks bij de fabriek in en goedkoper kan het gewoon eigenlijk niet! 

 

Welke merken vind je online

 

Ga je online rolluiken bestellen, dan vraag je jezelf natuurlijk af welke merken er zoal verkrijgbaar zijn. Het is gelukkig niet zo, dat je online alleen maar B-kwaliteit vindt. Je vindt er namelijk ook gewoon rolluiken van topkwaliteit zoals Heroal en Alutech. 

 

Het is misschien even zoeken, maar het kan je een hoop geld besparen voor rolluiken van topkwaliteit! Bij ons vind je Heroal rolluiken al vanaf €105 en Alutech rolluiken vanaf €83 (prijzen voorbehouden). 

 

Waar moet je rekening mee houden

 

Wanneer je besluit om rolluiken via het internet te bestellen, moet je er rekening mee houden dat de kans groot is dat je ze zelf zult moeten monteren. Ook moet je er rekening mee houden, dat de getoonde prijzen meestal vanafprijzen zijn, doordat rolluiken maatwerk producten zijn. 

 

Hier komt nog eens bij kijken, dat maatwerk producten meestal niet geretourneerd kunnen worden. Het is dan ook van groot belang dat je het inmeten van rolluiken op de juiste manier doet en secuur te werk gaat. Dit kan je uiteindelijk een hoop stress schelen. 

 

Online vind je gelukkig verschillende instructies voor het opmeten van rolluiken. Lees deze even rustig door, dan moet het goed komen!

 

Waarom rolluiken

 

Rolluiken zijn multifunctioneel. Zo kun je ze gebruiken als zonwering, maar ook om ’s nachts te kunnen slapen in een pikdonkere kamer. Ook zijn rolluiken behoorlijk inbraakwerend, heb je rolluiken? Dan heb je een grote kans dat inbrekers je woning of bedrijf passeren. Inbreken zou namelijk teveel herrie maken. 

 

Ook zijn goede rolluiken voorzien van isolatie tussen de lamellen. Rolluiken staan er van zichzelf al om bekend dat ze ook goed zijn voor isolatie, maar door de lamellen te isoleren weet je zeker dat er vrijwel geen warmte verloren gaat en tijdens de zomermaanden houdt het juist weer de warmte buiten. Multifunctioneel dus! 

 

https://www.rolluikenland.nl