Column web
Fotografie

Op ChromaLuxe krijgt u een prachtig resultaat

Een afdruk laten maken op ChromaLuxe resulteert in een waar kunstwerk. Natuurlijk wilt u al uw mooie foto’s en fraaie ontwerpen laten zien in uw eigen woning of op uw kantoor. Dit geeft meteen extra sfeer. Het is bijvoorbeeld al mogelijk om een simpele afdruk te maken en deze in te lijsten. Maar als u echt de beste kwaliteit wilt voor uw afbeeldingen, dan kiest u voor een afdruk op ChromaLuxe die uw kleuren laat sprankelen en waarvan u vele jaren geniet. De duurzame afdruk voor in huis doet recht aan uw fraaie afbeelding en is een ideale afdruk van uw materiaal.

Haal meer uit uw foto’s

Vaak verdwijnen onze digitale foto’s op een harddisk, USB-stick of ze blijven voor altijd op de camera staan zonder dat we er ooit nog naar omkijken. Dat is natuurlijk heel erg zonde! Mooie afdrukken zijn het echt waard om gezien te worden. Kies ervoor om een van uw eigen prachtige foto’s af te drukken op ChromaLuxe zodat u iets moois aan de muur hebt hangen. De afdruk heeft een adembenemend 3D-effect in de afmetingen die u graag wilt, tot op de millimeter nauwkeurig. Iedere afbeelding die u ooit heeft gemaakt wordt op deze manier omgetoverd in een waar kunstwerk.

Bestel eenvoudig uw afdrukken online

Wilt u graag iets exclusiefs en moois maken van uw prachtige foto’s of een door u gemaakt kunstwerk? Bij Re-Art helpen ze u graag verder. Zij maken een fraaie afdruk op ChromaLuxe, een duurzaam kunststof materiaal die iedere afbeelding laat stralen. Neem contact op om meer informatie aan te vragen over de mogelijkheid of vraag na of er een offerte voor u opgesteld kan worden. Zo weet u vooraf precies welke prijs uw gewenste afdruk is. Deze specialisten zijn u graag van dienst, dus wacht niet voor een stukje kunst aan uw muur!

https://www.re-art.com/