Column web
Image default
Attracties

Reserveer een actief bedrijfsuitje online bij dit activiteitencentrum

Boek bij Fun Center Amstelveen een actief bedrijfsuitje en heb veel plezier met jouw collega’s! Bij dit entertainmentcentrum hebben al vele bedrijfsmensen de tofste groepsactiviteiten in Amstelveen uitgevoerd. Je kunt kiezen uit diverse leuke activiteiten die jullie als onderdeel van jullie teambuilding kunnen ondernemen. Voor een bepaald bedrag per persoon voor de gewenste tijd kunnen jouw collega’s en jij onbeperkt gebruikmaken van de faciliteiten binnen dit centrum. Een actief bedrijfsuitje in Amstelveen slaagt altijd bij dit grote centrum. Al vele bedrijven gingen je voor. Je kunt zowel overdag als aan het eind van de middag/begin van de avond met je team langskomen in dit centrum. Ontdek snel meer over de mogelijkheden.

Een overzicht van de groepsactiviteiten die je kunt doen

De groepsactiviteiten die je in Amstelveen kunt doen bij Fun Center Amstelveen zijn allemaal zeer geschikt voor een actief bedrijfsuitje voor jouw bedrijf. Je kunt voor een combi-assortiment kiezen, waarbij je de faciliteiten van het restaurant en de bar ook kunt combineren met je uitje. Drink bijvoorbeeld voor het bedrijfsuitje met elkaar een kop koffie of thee in het restaurant en sluit het actieve bedrijfsuitje uiteindelijk met iedereen af in de bar onder het genot van een hapje en een drankje. De activiteiten die je kunt doen bij dit toffe activiteitencentrum, zijn:

  • Lasergamen
  • Karaoke in de karaokebar zingen
  • Trampolinespringen

Reserveer het tijdsblok en werk aan de teamspirit

Via de website van Fun Center Amstelveen kun je gemakkelijk een actief bedrijfsuitje boeken. Ontdek welke tijdsblokken er nog beschikbaar zijn en plan direct het uitje voor jouw bedrijf in! Zo kunnen jullie binnenkort aan teambuilding doen tijdens de tofste groepsactiviteiten in dit centrum in Amstelveen. Heb je nog vragen over de activiteiten of over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met de enthousiaste medewerkers bij dit centrum. Zij staan je graag te woord en beantwoorden alle vragen die je hebt. Zo organiseer jij het leukste bedrijfsfeestje voor jouw collega’s!