Column web
Aanbiedingen

Video laten ondertitelen door Einion Media

Wil je een video laten ondertitelen en ben je daarvoor op zoek naar een bedrijf? Dan zit je helemaal goed bij ons! Wij zijn Einion Media en ondertiteling en vertaling is onze passie. Wij vertalen en ondertitelen maandelijks duizenden minuten. Grote en kleine bedrijven hebben ons als vaste vertaalpartner en jij kunt je daar ook bij voegen!

USPs

Als je voor ons als ondertiteling bedrijf kiest, geniet je van verschillende voordelen. Deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

  • Professionele ondertiteling;
  • ISO-gecertificeerde vertalingen;
  • Ondertiteling naar alle talen: Swahilli tot Chinees;
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs;
  • Ervaren native speakers;
  • Voor de creatieve industrie.

Wij zijn jou graag van dienst als vertaalbureau voor ondertiteling dus vraag gelijk een offerte aan!

Professioneel bedrijf voor ondertiteling

Je kunt bij ons terecht voor de ondertiteling van video’s vanuit verschillende talen. Daarnaast ben je ook bij ons welkom voor audiodescriptie, ondertiteling voor doven en slechthorenden Verder doen wij ook voice-overs, tekstrevisie, tekstschrijven, website vertalingen en tekstvertalingen.

Wij denken altijd met jou mee. Verder geniet je van een zeer korte doorlooptijd maar het is geen probleem als je een spoedklus hebt. Als je contact met ons opneemt, voorzien wij jou binnen twee uur van een offerte.

Ondertiteling laten maken

Bij ons kun je terecht voor het ondertitelen vanuit verschillende talen. Wij verzorgen voornamelijk ondertiteling vanuit of naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. Verder kun je ook bij ons terecht voor ondertiteling van of naar het Russisch, Japans of Chinees. Ons team bestaat uit verschillende ervaren native speakers.

Ons ondertitelbureau is zeer servicegericht. Wij voorzien jou altijd van goed en persoonlijk contact. Hierdoor kunnen wij je garanderen dat jouw video op een zo professioneel mogelijke wijze voorzien wordt van ondertiteling.

Neem contact met ons op

Wil je ondertiteling laten maken door ons? Neem dan direct contact op! Vraag via de website een offerte aan. Binnen twee uur zorgen wij dat jij een offerte op maat hebt. Dit is compleet vrijblijvend. Heb je nog vragen of opmerkingen? Ook dan kun je contact met ons opnemen.