Bent u als KAM-manager op zoek naar werk?

Of het nu gaat om een vaste functie of een tijdelijk project, bij ISO-point kunt u geholpen worden aan de voor u ideale baan. Dit bemiddelingsbureau is geruim 16 jaar actief in specifiek de werkvelden kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu. Met een ruim netwerk aan opdrachtgevers kan er dan ook altijd een functie match als KAM-manager voor u gemaakt worden.

Een greep uit de mogelijkheden

Als specialistisch bemiddelingsbureau in de QHSE sector zet ISO-point zich in voor zowel starters als mediors en seniors. Naast voor KAM-managers kan dit bureau verder voor onder andere kwaliteitsmanagers, veiligheidsdeskundigen, QA/QC coördinatoren en Quality Engineers in de QHSE sector bemiddelen. Daartoe maakt ISO-point gebruik van een wijd netwerk aan opdrachtgevers uit heel verschillende branches. U kunt hierbij denken aan food, offshore, chemie, automotive, scheepvaart en farmacie maar ook opdrachtgevers vanuit zorginstellingen, overheden, non-profit organisaties en ingenieursbureaus.

Uw voordelen

Kiest u ervoor via ISO-point uw nieuwe baan als KAM-manager te vinden, dan betekent dit dat u profiteert van het landelijke netwerk van dit specialistische bemiddelingsbureau. Met goed onderhouden contacten met vele werkgevers in de QHSE sector, kan u snel voorgesteld worden aan een opdrachtgever die bij u past. Doordat bij ISO-point de lijn tussen kandidaat en opdrachtgever kort is, zult u daarnaast tijdswinst behalen. U hoeft uw tijd en energie niet langer te steken in de zoektocht naar die ene vacature die perfect bij u kwalificaties en preferenties aansluit. Dat doet ISO-point voor u. Daarbij heeft dit bemiddelingsbureau specifiek aandacht voor uw wensen, kwaliteiten en werkervaring. Zo wordt u altijd gekoppeld aan een functie en opdrachtgever waar uw talent tot zijn recht komt.

Inschrijven bij ISO-point

Spreekt de dienstverlening van ISO-point u aan? Schrijf u als KAM-manager dan snel in bij dit bemiddelingsbureau. Dit kan via de website van ISO-point, waarbij u direct uw cv kunt uploaden. Hoe completer uw profiel, hoe gerichter het baanaanbod van ISO-point.

https://www.iso-point.nl