Welke hoogwerker huren voor zachte ondergronden?

Ben je op zoek naar een hoogwerker voor zachte ondergronden? Werk je in het bos of moet je een gevel reinigen of schilderen bij een gebouw dat omheind is met gras? Een hoogwerker huren is erg gemakkelijk, als het niet je dagelijkse werk is of als je als zzp’er niet genoeg vermogen hebt om een hoogwerker in bezit te hebben. Gelukkig zijn er meerdere verhuurders. Onder andere Hoogwerkt is een partij die gespecialiseerd is in het verhuren van hoogwerkers. We lichten in dit blog 3 hoogwerkers uit die ideaal zijn voor werk in zachte ondergronden. Welke past bij jouw klus?

Schaarhoogwerker voor ruw terrein

Schaarhoogwerkers gaan recht omhoog, waardoor ze geschikt zijn voor onder andere het snoeien van bomen op hoogtes, maar ook voor gevel- en schilderwerkzaamheden. De schaarhoogwerker speciaal voor ruw terrein is voorzien van 4×4 wielaandrijving.

Aanhanger hoogwerker

De aanhanger hoogwerker is erg compact. Dit type hoogwerker is gemaakt om maximale prestaties mogelijk te maken. Ideaal is het dat je alleen je bedrijfswagen aan de aanhanger hoeft te koppelen als je klaar bent met je klus.

Spinhoogwerker

De spinhoogwerker is ideaal voor zachte ondergronden en deze hoogwerker is ook ideaal in kleine of smalle ruimtes. Met de spinhoogwerker kun je gemakkelijk door smalle doorgangen en poorten. Ideaal bij bosbeheer of het beheer van wandelpaden. De spinhoogwerker kenmerkt zich door de uitstaande stempelpoten voor meer stabiliteit.

Welke hoogwerkers hebben de meeste stabiliteit?

Hoogwerkers hebben veel steun nodig voor een goede stabiliteit. Helemaal als je de hoogte in gaat en veiligheid wil waarborgen. Hoe hoger je de hoogwerker uitklapt, hoe meer kantelgevaar. Elke hoogwerker moet dan ook voorzien zijn van voldoende ondersteuningspunten zoals geblokkeerde wielen, stempels en uithouders.

Een hoogwerker huren via Hoogwerkt

Een hoogwerker huren voor zachte ondergronden, maar ook voor harde ondergronden en voor kleine ruimtes, dat doe je via Hoogwerkt. Je huurt via Hoogwerkt per uur. Huur je grote volumes in, of huur je vaak, dan zorgt Hoogwerkt voor een dag- of jaarkorting en korting op maat is ook bespreekbaar.

https://www.hoogwerkt.nl/

This article was written by