Column web
Image default
Vakantie

Bij deze groepsaccommodatie in Gelderland profiteert u van vele voorzieningen

De Aalbertshoeve in Gelderland is een groepsaccommodatie met veel mogelijkheden. Zowel op het terrein als in de omgeving vindt u genoeg activiteiten om een familieweekend of zomerkamp mee te vullen. Er is in totaal voor wel 182 personen plaats om te overnachten. Het is uiteraard ook mogelijk om een verblijf zonder overnachting te plannen, bijvoorbeeld voor een groot feest. De eigenaren van deze hoeve denken graag met u mee om uw verblijf zo spectaculair mogelijk te maken.

De voorzieningen bij deze locatie

Deze hoeve is de ideale locatie voor een groepsactiviteit. Daar maakt u namelijk gebruik van diverse voorzieningen. Denk aan douches, toiletten en slaapzalen voor overnachtingen. Voor overdag heeft u bij dit ruime groepsverblijf ook allerlei mogelijkheden. Op het terrein bevindt zich namelijk een sportveld. Daarop staat een net voor volleybal, maar ook enkele doelen voor voetbal. Bij deze groepsaccommodatie in Gelderland staat buiten ook een speeltuintje met schommels en een wip. U kunt uiteraard ook activiteiten organiseren in de prachtige omgeving. Neem zelf het initiatief of laat de eigenaren van de hoeve een van hun activiteiten klaarzetten.

Bij deze hoeve heeft u vele mogelijkheden

Dankzij de ligging van deze accommodatie, midden in de natuur, is er altijd wat te doen. Er is een strand vlakbij, u bent omgeven door wilde natuur en er is genoeg te doen. Ontdek de omgeving tijdens een tocht met klootschieten of, voor de kinderen, een kompastocht. Het terrein van deze hoeve is ook zeer geschikt om een partytent op te zetten voor een geweldig feest.

Bespreek uw opties met de eigenaren

Om een grote groep te ontvangen, huurt u De Aalbertshoeve. Deze grote groepsaccommodatie in Gelderland biedt allerlei mogelijkheden dankzij de vele voorzieningen en de prachtige omgeving. Deze locatie is perfect voor uw feest, zomerkamp of familieweekend. Blijf overnachten of spendeer een geweldige dag op deze hoeve. Neem contact op met de eigenaren voor meer informatie.

https://www.aalbertshoeve.nl/