Column web
Image default
Vakantie

Boek uw natuurhuisje voor een vakantie met kinderen

Wilt u een vakantie boeken in Nederland? Heeft u een vrije week of weekend op de planning staan dat u wilt spenderen in de natuur? Boek dan een natuurhuisje van ’t Vrielinck in Hezingen, in Twente, waar u met uw kinderen zeker welkom bent! Dit bedrijf verhuurt diverse natuurhuisjes waar u heerlijk met uw gezin kunt vertoeven. Op het erf vindt u vier luxe boerderijlodges, gebouwd in de oude stal, die geschikt zijn voor twee tot vier personen. De huisjes zijn helemaal verbouwd, maar authentieke kenmerken zijn bewaard gebleven. Zo kunt u slapen in een bedstee en luxe douchen in de vroegere mestkelder. Bovendien kunt u ontbijt bijbestellen dat wordt geleverd in de voertroggen naast de voordeur van uw natuurhuisje met kinderen. Ook is er een luxe keuken aanwezig, een gaskachel én een campingbedje voor de kleintjes.

Vakantie vieren met grote groepen

Is uw gezin groter dan vier personen of wilt u met de hele familie met kinderen slapen in een natuurhuisje op het erf van ’t Vrielinck? Dat is zeker mogelijk! Bij dit bedrijf in vakantieappartementen kunt u namelijk ook terecht met grotere groepen. Er is namelijk één groepshuis op het terrein te vinden. Dit vakantiehuis heeft zeven slaapkamers en voldoende bedden en sanitair voor achttien personen. Daarnaast is er een luxe keuken in het huis, zodat u een goede maaltijd kunt klaarmaken voor uw reisgezelschap.

Kom langs voor natuur en vermaak

Wilt u in uw vakantie genieten van de natuur? Dan is een overnachting in een natuurhuisje met kinderen in Hezingen, in Twente, zeker een goed idee. U loopt vanuit uw huisje namelijk zo het natuurgebied Het Springendal in. Ook zijn er verschillende activiteiten te beleven rondom de locatie. Wilt u hier meer over weten? Wilt u uw verblijf reserveren? Boek dan online of neem contact op met de eigenaars van deze huisjes via hun website.

https://www.vrielinck.nl/vakantieappartementen-twente