Column web
Bedrijven

CV-ketel huren

Een cv-ketel is onontbeerlijk als je het thuis heerlijk warm wilt hebben en wilt genieten van warm water tijdens het douchen. Nou kan het best zijn dat net als je een nieuwe cv-ketel nodig hebt omdat de oude de geest gegeven heeft, je net budget mist om zo even een nieuwe cv-ketel of hr-ketel aan te schaffen. In de kou hoef je dan gelukkig niet te zitten, want wist je wel dat een cv-ketel huren ook een optie is? Met een nieuwe ketel bespaar je energie. Behalve voor jezelf is dat ook goed voor het milieu en help je mee te werken aan een groenere wereld.

Je weet precies wat je elke maand kwijt bent

Voordeel van het huren van een cv-ketel is dat je precies weet wat je dit gaat kosten, want je huurt tegen een vast tarief. Bovendien huur je niet alleen een cv-ketel of hr-ketel, maar hoef je je ook geen zorgen meer te maken over zaken als veiligheid, storingen, onderhoud of andere tegenvallers. Dit is bij de prijs inbegrepen en omdat alleen de beste cv-ketels en hr-ketels verhuurd worden, kan de werking op afstand gemonitord worden.

Huren is kiezen voor ontzorging

De leverancier weet dus precies wanneer er onderhoud gepleegd moet worden. Daar hoef je zelf dus niet eens op te letten. Wat dat betreft is een cv-ketel of een hr-ketel huren complete ontzorging. Je huurt de hr-ketel of cv-ketel voor een bepaalde periode en kunt na die termijn per maand opzeggen. De ketel wordt dan gratis en zonder dat je een afkoopsom hoeft te voldoen gehaald.

Zo houd je rekening met de wereld om je heen

Natuurlijk is warmte en warm water de reden dat je een cv-ketel of hr-ketel huurt. Maar: door te huren heb jij de beschikking over de meest moderne ketels die er zijn. Dat betekent dat je op duurzame wijze verwarmd en dat je in alle opzichten rekening houdt met de wereld om je heen. In alles proberen de door jou gehuurde ketels het milieu te ontlasten en met de nieuwste technologieën lukt dat ook prima. We moeten tegenwoordig niet alleen aan onszelf denken, maar ook aan de aarde, aan de toekomst van onze kinderen. Door een nieuwe cv-ketel te huren doe je dat. Een extra reden om voor de huur van een ketel te kiezen.

Niet alleen een energiezuinige maar ook erg slimme cv-ketel

Behalve duurzaam is de nieuwe cv-ketel die je huurt erg slim en wordt die geleverd inclusief slimme thermostaat. Daardoor bedien je op afstand met de app op je smartphone. En dat 24/7, wanneer je maar wilt. Ook zo kun je het gebruik van energie aan banden leggen, ook iets waarmee de aarde gebaat is.