Column web
Image default
Bedrijven

de juiste verzenddozen voor je pakketjes

Wanneer jij een pakketje wilt verzenden wil je er zeker van zijn dat je de juiste maat verzenddoos hebt. Voor sommige producten kan dit nogal een opgave zijn omdat de doos of te groot of te klein is. Gelukkig zijn hier verschillende soorten oplossingen voor te vinden die je kunnen helpen om het verzenden van je pakketjes veel makkelijker te maken. In deze blog vertellen we je hier iets meer over en gaan we je enkele tips geven voor het vinden van deze verzenddozen.

Je product verzenden

Voor het verzenden van je product wordt het aangeraden om gebruik te maken van een verzenddoos. Niet alleen werkt dit beter dan bijvoorbeeld een zak of enevelop, maar geeft dit ook meer bescherming aan het product waardoor de kans op schade enorm af neemt. Op die manier weet je zeker dat het product in goede staat op de bestemming aan komt en er dus geen of weinig schade aan het product is opgelopen. Wat belangrijk is bij deze verzenddozen is dat ze stevig zijn, tegen een stootje kunnen en goed passen bij het product. Een te grote doos kan daarom veel negatieve gevolgen hebben omdat het product niet goed vast zit en daardoor door de hele doos heen rolt.

Verschillende soorten dozen

Voor het verzenden van een product kun je gebruik maken van verschillende soorten dozen in verschillen groottes en afmetingen. Verzenddozen komen dus in veel verschillende afmetingen en vooral bij de speciaalzaken kun je voor bijna ieder product de juiste afmeting van verzenddoos vinden. Als het product goed in de doos past zal het minder veel bewegen tijdens de verzending en daardoor zal dus ook de kans op schade flink afnemen. 

waar koop je deze dozen

Deze soort dozen zul je niet snel bij je lokale supermarkt vinden. Supermarkt dozen zijn meestal van een soort afmeting waardoor ze al snel veel te groot zijn voor je product. Daarom wil je specifieke verzenddozen aanschaffen die goed bij het product passen, genoeg bescherming bieden en stevig zijn en dus niet kapot gaan.

https://verpakgigant.nl/product-categorie/verzenddozen/