Column web
Image default
Zakelijk

De managed services van dit bedrijf bieden u tal van voordelen

Heeft u een bedrijf in de zorg en vindt u het lastig om te zorgen voor de juiste ICT-oplossingen binnen dat bedrijf? Dan is het tijd om de Oaktree Group uit Zaandam te benaderen. Deze specialisten op het gebied van ICT weten raad met de behoeften van uw bedrijf op het digitale vlak. Het bedrijf verzorgt het liefst complete oplossingen voor u om u volledig te ontzorgen. In een gesprek met deze professionals weten zij al snel welke managed services het beste aansluiten bij uw bedrijf. Om hoge, onverwachte kosten te voorkomen is het mogelijk een maandabonnement af te sluiten. Hiermee rekent u 24/7 op de service van deze experts maar dan zonder extreme tarieven.

Wat kunt u verwachten van deze specialisten?

Wanneer u kiest voor een totaalpakket in de vorm van managed services, zijn er diverse mogelijkheden. Alles wordt in principe van A tot Z voor u geregeld als u dat wilt. Uiteraard zit de beste service inbegrepen in uw pakket. Daarnaast rekent u ook op ondersteuning wanneer uw bedrijf verhuist of veranderingen doormaakt. Iedere verandering – fysiek of in de werkwijze – brengt namelijk veranderingen met zich mee op het gebied van ICT. Ook rekent u op het beste onderhoud van uw systemen. Dat is niet alles wat u kunt verwachten wanneer u kiest voor de managed services van de Oaktree Group. Onder andere de volgende zaken worden ook voor u geregeld:

  • Project management
  • Software en hardware
  • Monitoren van uw systemen
  • Ontwikkelen, testen en uitrollen van applicaties
  • Consultancy

Bied uw bedrijf in de zorg de beste digitale basis

Wilt u verzekerd zijn van de beste ICT-oplossingen voor de zorg? Dan moet u deze specialisten benaderen. Met hun slimme ICT-oplossingen zorgen zij ervoor dat uw personeel zich enkel nog hoeft te richten op het verlenen van zorg. Alle administratieve randtaken worden een stuk eenvoudiger door de goed ingerichte ICT-omgeving. Kies voor de kwaliteit die deze specialisten u te bieden hebben.