Column web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Digitaal printen bij een gerenommeerde drukkerij

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van digitaal printen? Dan kun je het best in gesprek gaan met de professionals van De Print Fabriek (DPF), gevestigd in Renswoude. Dit bedrijf is namelijk een onafhankelijke drukkering die gespecialiseerd is in kwalitatief hoogwaardige, klein- en grootschalig drukwerk, waaronder het bedrukken van relatiegeschenken. De professionals hebben een ruime expertise als het gaat om pinttechnieken. Zo beheersen zij allerlei technieken van bedrukken: van tampondruk en laser graveren tot transferdruk en digitaal printen. Door de jarenlange ervaring en deskundigheid, is de drukkerij bij uitstek dé partner om mee in zee tem gaan, wanneer je interesse hebt in bedrukking.

Full-colour en een zeer hoge resolutie

Eén van de technieken van bedrukking die De Print Fabriek (DPF) als geen ander beheerst, is digitaal printen. Hiervoor bieden de professional namelijk altijd de allerbeste oplossing. Wat je wensen ook zijn op het gebied van drukwerk: digitaal printen maakt het mogelijk. Zo kunnen zowel vlakke als licht gebogen oppervlakken worden bedrukt met een tekst en/of afbeelding naar keuze. De printers printen bovendien rechtstreeks op het product, waardoor er in het proces van bedrukken, geen inkt verloren gaat. Als kers op de taart, wordt de gewenste tekst of afbeelding geprint in full-colour in een zeer hoge resolutie. Waar je dan mee overblijft? Een verpletterend, haarscherp resultaat!

Ontvang passend advies

Ben je benieuwd wat De Print Fabriek (DPF) voor jou kan betekenen op het gebied van digitaal printen? De professionals van de drukkerij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van deze techniek van bedrukken en zoeken naar een juiste oplossing, afgestemd op jouw situatie. Wanneer je vragen hebt over de dienstverlening van de drukkerij of direct informatie omtrent de kosten wilt winnen, neem je eenvoudig contact op met de specialisten. Zij zijn je namelijk graag van dienst, beantwoorden al je vragen en voorzien je van passend advies op maat.

 

https://dpf-printing.com/