Column web
Bedrijven

Een bedrijfsscan binnen één dag

Ondernemen is een tijdrovende bezigheid. De aandacht voor de eigen onderneming kan hierdoor af en toe in gevaar komen. Vaak wordt een objectieve en frisse blik gezocht maar helaas niet altijd gevonden. Ondernemers, maar ook managers, vallen dan vaak terug op externe partijden met verstand van zaken. De zogenaamde externe adviseurs. Dit kan een positief effect hebben op de prestaties van uw onderneming. Een extern advies kan zorgen dat u nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekt. Lees hier hoe wij bij scripted een extern bedrijfsadvies goedkoop en binnen één dag kunnen formuleren.

Voor extern advies kunt u vele partijen vinden die bereid zijn om u te helpen. Er zijn tal van consultancy bureaus, marketingadviseurs en business trainingen om u op het juiste pad te helpen. Op hun beurt nemen zijn bijvoorbeeld uw bedrijf door met behulp van een persoonlijke consultant op locatie of geven zij u tips die u later zelf kunt toepassen. Helaas is het zoals wel vaker met adviseurs dat het prijskaartje nogal ongunstig voor u kan uitpakken. Persoonlijk advies kost tijd en moeite, en dit staat natuurlijk gelijk aan een hoge prijs. Een grote hap uit uw liquide middelen is niet iets waar u naar op zoek bent. Wellicht is een bedrijfscan daarom iets voor u.

 Wij hebben een unieke scan samengesteld op basis van een door ons ontwikkeld algoritme. Deze software is gemaakt om persoonlijke consultancy te vervangen. Hierdoor kunnen wij enorm in de kosten snijden en een betaalbaar advies opleveren voor iedere ondernemer. Wij lichten tijdens deze scan uw gehele organisatie door en kunnen hieruit verrassende conclusies trekken. Tijdens de doorlichting voeren wij een zeer uitgebreidde bedrijfsanalyse uit.

Op zoveel mogelijk facetten proberen wij u te helpen. Zo kunt u advies inwinnen over het verbeteren van uw communicatie, zowel intern als extern. Uw organisatiestructuur wordt tevens onder de loep genomen en opgelijnd met de voor u meest ideale strategie. Zo creeren wij een intergraal advies dat uw bedrijf op een geheel logische en theoretisch correcte manier kan verbeteren.

Natuurlijk verliezen we bij ons advies de belangrijkste factor niet uit het oog, namelijk kwaliteit. U wilt natuurlijk wel echt profiteren van een dergelijk advies. Kiest u ook voor Scripted dan verzekeren wij u van een kwalitatief hoogstaand advies, opgemaakt op basis van de nieuwste kennis en nagekeken door een expert met kennis op MBA niveau.

Uw organisatie doorloopt een grondige scan van zowel de interne als externe factoren, dit alles samengevat in een relevante SWOT analyse en een confrontatiematrix. Heruit vloeien voor u enkele relevante persoonlijke aanbevelingen. Hands-on advies waar u direct iets mee kunt.

 Kort samengevat. U heeft de keuze om te gaan voor traditionele adviesbureaus en trainingen. Deze nemen veel tijd in beslag en zorgen voor hoge kostenposten. U kunt ook een andere richting in gaan en alle hoge advieskosten laten vervangen door het algoritme en de persoonlijke check van scripted. Wij vervangen de traditionele consultant en trainer. Betaal niet langer voor onnodige kosten, bijvoorbeeld een hoog uurloon en reiskosten. Deze kosten zijn voor een MKB’er bijvoorbeeld nauwelijks te dekken.

Natuurlijk bent u benieuwd naar het kostenplaatje. Om het eerlijk te houden hebben wij een vaste prijs voor iedere ondernemer, ongeacht omvang en omzet. Op dit moment houden wij een prijs van van €999,00. Dit alles voor een totaal bedrijfsadvies. U kunt ook kiezen voor afzonderlijke modules, de prijseffectiviteit zal dan wel afnemen. Deze modules zijn te vinden op onze pagina bedrijfsscan.

Wat zijn dan de effecten van een dergelijk rapport. U zult na de aanschaf van een advies rapport inzicht krijgen in de beste bedrijfsstratgie, de meest ideale internestructuur, het beste marketingbeleid en hoe u de communicatie het beste kunt verzorgen.

Teun Koldeweij

Oprichter Scripted Consultancy

https://www.scriptedconsultancy.com