Column web
Image default
Vakantie

Een groepsverblijf op een vakantieboerderij in Gelderland

Boek voor uw familieweekend of vriendenweekend een groepsverblijf op de vakantieboerderij in Gelselaar, Gelderland, en ontdek wat de groene natuur van de Achterhoek te bieden heeft! Het terrein van de vakantieboerderij is ruim opgezet, dus rustzoekers kunnen in alle rust genieten en kinderen kunnen naar hartenlust ravotten. Voor de kleintjes zijn er speeltoestellen en een sportveld en voor de volwassenen zijn er genoeg wandelroutes en fietsroutes om de natuur in te trekken. Met een groepsverblijf in Gelderland bij de vakantieboerderij van Schuppen Recreatie in Gelselaar bent u midden in de natuur van alle gemakken voorzien!

Veel plezier met Diervertier!

Is het even een dag minder lekker weer? Kom spelen in de indoor kinderboerderij. Een groepsverblijf op de vakantieboerderij in Gelselaar, Gelderland, is niet compleet zonder even de dieren te knuffelen en te aaien. Bij kinderboerderij Diervertier is genoeg te beleven! Geef de jonge geitjes en lammetjes de fles, dans in de minidisco of bouw het grootste zandkasteel in de mega zandbak. Wanneer het zonnetje wel lekker schijnt dan genieten jong en oud van diverse buitenactiviteiten. Race op de skelterbaan of speel gezellig jeu-de-boules. Bent u met een grotere groep? Schuppen Recreatie heeft een ruim aanbod aan groepsarrangementen voor een leuke, gezellig en sportieve dag met vrienden of familie.

Barbecue lekker met z’n allen

Heeft u na een dag van activiteiten honger gekregen? Schuppen Recreatie heeft een diverse barbecue arrangementen die ze geheel voor u organiseren. Doordat zij samenwerken met een slager uit de buurt hoeft u zelf niks te regelen of te halen. Geef uw bestelling door dan zorgen zij dat het op de afgesproken tijd bij uw accommodatie wordt geleverd. Heeft u geen barbecue meegenomen? Geen enkel probleem! Deze is eenvoudig te huren. Voor grote groepen van twintig personen is het huren van een barbecue gratis, in een kleiner gezelschap wordt er een klein bedrag gerekend.

https://www.schuppenrecreatie.nl/