Column web
Image default
Vakantie

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje in regio Utrecht?

Kom helemaal tot rust in een van de vakantiehuisjes van ’t Eekhoornnest in Soest, gevestigd in regio Utrecht. Het vakantiehuisje ligt in een groene omgeving waar genoeg te doen is, u zult zicht dus zeker niet vervelen. Het vakantiehuisje ligt in een kleinschalig vakantiepark. Dit kleinschalige vakantiepark biedt u een volledig ingericht vakantiehuisje, een appartement, een bungalow en een woning voor groepen van twee tot tien personen. Kies een van de huisjes naar wens en geniet gegarandeerd van uw vakantie.

Geniet van uw vakantie in een vakantiehuisje in regio Utrecht

In het vakantiepark is gedacht aan jong en oud. Het park is een autovrij gebied waardoor kinderen ongestoord lekker kunnen rond rennen en spelen. Ook zijn er speeltuinen aanwezig waar de kinderen hen energie kwijt kunnen, er is zelfs een kabelbaan. Daarnaast zijn er ook genoeg sportieve activiteiten aanwezig voor de sportieve mensen onder ons. In het bungalowpark liggen de vakantiehuisjes aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug tegen de Soester Duinen. Dit is een prachtige plek voor alle natuurliefhebbers, er is genoeg groen. Zo komt u helemaal tot rust in een mooie bosrijke omgeving. Bent u benieuwd geworden naar de huisjes? Neem contact op met het park en reserveer snel een plekje voor uw vakantie. Geniet samen met uw gezin van de heerlijke rustige omgeving.

Kom tot rust in een vakantiehuisje in een prachtige omgeving

Kom helemaal tot rust met uw gezin in een van onze vakantiehuisjes. Neem spelletjes mee om als gezin te spelen in de middagen en maak van het vakantiehuisje helemaal uw home base. De huisjes zijn zo gemaakt dat ze helemaal bij de natuur eromheen passen. Zo bent u helemaal weg van een druk leven en komt u lekker tot rust in een bosrijke omgeving. Reserveer snel een plekje in het vakantiepark en ga een heerlijke vakantie tegemoet.

https://www.eekhoornnest.nl/