Column web
Image default
Vakantie

Een prachtig vakantiehuis in Zeeland voor meer dan 10 personen

Wilt u graag een vakantie doorbrengen in Zeeland met heel uw familie of gezin? Dan is Vakantiehuis Het Vleugelhof het ideale adres voor u. In deze prachtige vakantieboerderij, centraal gelegen in Zeeland, kunnen 10 tot 14 personen blijven. Dankzij de rustieke en authentieke uitstraling van het huis waant u zich helemaal in een tijd waarin rust nog vanzelfsprekend was en de wereld niet zo haastig was. Het vakantiehuis is bovendien omgeven door prachtige natuur. Kortom, het is de ideale plaats voor een heerlijke rustgevende vakantie!

De leukste locatie voor uw vakantie in Zeeland

Zeeland, dat is prachtige natuur, mooie stranden en pittoreske dorpjes. Het is dus de ideale locatie voor een vakantie in eigen land. Deze vakantieboerderij in Zeeland laat u toe om hier vakantie te vieren met uw hele familie. Er is immers plaats voor 10 tot zelfs 14 personen in het vakantiehuis. Er zijn bovendien verschillende voorzieningen voor kinderen. Zo is er een grote speelzolder met veel speelgoed, verkleedkleren en een heuse voetbaltafel. Bovendien kunnen alle trappen in het huis afgesloten worden met een traphekje. Ook de jongste leden van de familie kunnen dus mee op vakantie! Ook in de tuin kan er naar hartenlust gespeeld worden. Daarnaast zijn er in de omgeving voldoende leuke activiteiten voor jong en oud. U zult zich zeker niet vervelen in dit vakantiehuis in Zeeland!

Kom volledig tot rust in dit prachtige huis voor veel personen

Wilt u dit heerlijke vakantiehuis in Zeeland huren voor 10 of meer personen? Bezoek dan hun website voor meer informatie en dien een vrijblijvende reserveringsaanvraag in. U vindt op hun site ook vele mooie foto’s van het huis, zodat u alvast weet wat u kunt verwachten. Neem zeker contact met hen op als u nog vragen heeft. Ze zullen u met veel plezier en liefde verder helpen. Het wordt een geweldige vakantie!