Column web
Image default
Dienstverlening

Een stijlvolle naamplaat voor bij uw voordeur

Op de nieuwe site Naambordkopen.nl vindt u moderne huisnummers en naamplaten. Denk dan bijvoorbeeld aan emaille huisnummers, glaslook naamplaten, uithangborden en verlichte plaatjes met naam én huisnummer.

Airbrushed naambord

Een bijzonder model is het airbrushed naambordje met afbeelding. We leggen de airbrush techniek uit. Een airbrush is een handzame verfspuit die op lucht werkt. Je kunt ‘m gebruiken met allerlei soorten inkt en verf. De airbrush is ontworpen door een Amerikaan: Abner Peeler uit Iowa. De airbrushed naamborden van Naambordkopen.nl zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Op de platen zijn afbeeldingen aangebracht met een airbrush. Voorbeelden zijn paarden, honden en poezen. Maar u kunt ook kiezen voor een romantisch plaatje als twee geliefden bij een ondergaande zon of een paar rode hartjes. Stoere platen zijn er ook met een vrachtwagen bijvoorbeeld. Super leuk zijn de borden met cartoonfiguren als Tom en Jerry of Pikachu en de borden met een beer, baby of heks op een bezemsteel. Inderdaad er valt veel te kiezen! De borden zijn 30 bij 15 cm groot. Ze kunnen eventueel met een frame in blauw, rood, zilver of zwart geleverd worden.

Huiselijk cottage naambord

Bent u op zoek naar een huiselijk naambord? Wellicht valt een cottage plaat bij u in de smaak. Een cottage naambordheeft een Engelse oorsprong en is gemaakt van staal. De uitstraling is landelijk. Ze worden stuk voor stuk met de hand gegoten en beschilderd. Er zijn effen naamplaten en exemplaren met afbeeldingen als een vogel, bloem, vlinder, boom, huisje, paard et cetera. Online staan foto’s van alle borden die u kunt bestellen. Ook vermeld zijn de prijs en de afmetingen. Een aantal zaken kunt u zelf bepalen. Denk aan de kleurencombinatie en het aantal regels tekst. Als u vandaag een cottage naambordje online aanschaft, wordt het binnen een aantal werkdagen thuis afgeleverd. Naambordkopen.nl rekent geen verzendkosten, tenzij het bord naar een ander land dan Nederland verstuurd moet worden. Met vragen over cottage of airbrushed naamplaten kunt u terecht bij de klantenservice van Naambordkopen.nl. Die is telefonisch te bereiken via 0251-241364 en per mail op info@ naambordkopen.nl.

 

https://naambordkopen.nl/

Gerelateerde artikelen

Social media uitbesteden

Voortaan overal en altijd een goed werkende telefoon met Swapphone

Welke kanten zijn er bij de coronadiscussie?