Column web
Image default
Bedrijven

Een werkvakantie op een bijzondere locatie

Je gaat op werkvakantie samen met je team. Het is hierbij belangrijk dat je kunt brainstormen, samen kunt lunchen, maar ook kunt werken aan teambuilding. Je werkvakantie moet dus op een rustige plek zijn, waar je even weg bent uit de bewoonde wereld, een plek waar je even kunt focussen met je team. Focussen in het belang van werk, maar dus ook zeker in het belang van teambuilding. Maar welke locatie is dan geschikt?

Locatie

Een zeer geschikte locatie voor je werkvakantie is Hof de Brulle. Hier kun je samen werken, maar hier kun je ook aan teambuilding doen. Deze locatie heeft alles wat je nodig hebt. Dit is een echte plek voor inspiratie en creatie. Er zijn twee grote zalen voor ongeveer 35 personen, maar als je met meerdere mensen bent kan deze zaal ook worden omgebouwd tot een grote zaal. Zo kun je met al je collega’s vergaderen of een klein evenement houden. Daarnaast is er genoeg ruimte voor een goed gesprek, want er zijn genoeg plekken om te praten. Zo heb je de vergadertafel, maar ook het haardvuur of de kooktafels. Er zijn ook nog een kookatelier, een grote lounge, workshopruimtes en twaalf kamers. Buiten vind je dan nog moestuinen en gaarden.

Bijzonder

Wat maakt Hof de Brulle dan zo bijzonder? Deze locatie voor een werkvakantie is er een om het dagelijks leven even achter je te laten. Er zijn geen standaard kamers of een conferentiezaal, maar een oude hoeve die inspireert. Deze hoeve is ruim vijf eeuwen oud. Het hele pand en de grote buitenhof zijn helemaal voor jou en je team. Je kunt er naar binnen en naar buiten en je hoeft niet de hele dag verplicht bij elkaar in een ruimte te zitten. Zo kan er een werkvakantie worden georganiseerd om nooit te vergeten. De combinatie van productiviteit met het ontspannende van een vakantie, ideaal zo een werkvakantie dus.

https://hofdebrulle.nl/werkvakantie/