Column web
Image default
Gezondheid

Exclusieve matchmaking voor professionals

Je steekt veel tijd in het opbouwen van je carrière en de resultaten zijn er dan ook naar. Sommigen om je heen zeggen dat je leeft voor je werk en dat je daarom wel eens andere belangrijke zaken mist. Zelf zul je het ongetwijfeld anders zien. Je hebt een duidelijk doel voor ogen en je werkt planmatig om dat doel te bereiken. Het klopt inderdaad dat je nog geen levenspartner hebt en regelmatig voelt dit als gemis. Je hebt het geprobeerd, bijvoorbeeld via online dating, maar daar ben je van teruggekomen. Soms heb je de indruk dat je té kritisch bent, maar je kent jezelf goed genoeg om te weten dat niet iedereen in jouw leven kan passen. Je hebt gelijk; het kan voor jou heel goed werken als je potentiële partners zou kunnen selecteren, bijvoorbeeld via exclusieve matchmaking.

Exclusieve matchmaking of gewoon blijven daten?

Je bent succesvol en je succes vertaalt zich ook in materiële zin. Je wil er zeker van zijn dat een potentiële partner voor jou kiest en niet voor het comfort dat jij op materieel gebied kan bieden. Ook wil je een partner die goed aansluit bij jou belevingswereld en zelfs kan optreden als sparring partner en ondersteuning. Want ook jij zal tijdens je loopbaan te maken krijgen met twijfels en onzekerheden. Je zoekt een partner voor een relatie die helemaal in balans is. Dat zijn nogal wat wensen en eisen en tijdens het online daten ben je erachter gekomen dat veel vrouwen of mannen niet in dit plaatje passen. Door je drukke leven ga je ook niet zomaar feest na feest af om nieuwe mensen te ontmoeten. Exclusieve matchmaking kan voor jou een goede voorselectie maken, zodat de kans op langdurig succes alleen maar toeneemt.

Hoe werkt exclusieve matchmaking?

Exclusieve matchmaking kan alleen maar werken door er tijd in te steken en moeite te doen. Een matchmaker moet een persoonlijke band met je opbouwen en je door en door leren kennen. Een goede matchmaker krijgt snel een indruk van je persoonlijkheid en zal je positieve, maar ook je negatieve karaktereigenschappen uitdiepen. Je verwachtingspatroon en je wensen komen uitgebreid aan bod, zodat de matchmaker geschikte kandidaten voor je kan selecteren. Deze kandidaten gaan door eenzelfde proces als jij. Als een professionele matchmaker een voorstel doet, mag je ervan uitgaan dat voorafgaand hieraan een uitgebreide screening heeft plaatsgevonden. De kans op een match en een relatie voor langere tijd komt zo veel dichterbij.

Kies voor exclusieve matchmaking

Een bureau als Private Matchmaking richt zich op hoger opgeleiden die zakelijk of maatschappelijk gezien een belangrijke positie innemen. Ze richten zich met name op mannen in een leidinggevende positie die veel verwachten van hun toekomstige partner. Ze bemiddelen voor ondernemers en beslissers uit de publieke en private sector. Private heeft al meer dan 35 jaar ervaring heeft in het vinden van de juiste match. Door het grote netwerk en de professionele aanpak is de kans groot dat je via Private Matchmaking die partner vindt die ook écht bij je past en met wie je een nóg mooiere toekomst tegemoet mag zien.