Column web
Image default
Eten en drinken

Met Old Amsterdam kaas van deze specialist maak je een heerlijk broodje

Eet jij het liefst kaas op je boterham, en is dat altijd dezelfde soort? Maak dan eens iets speciaals van je lunch, en ga voor variatie! Als je eens een andere kaassoort wilt proberen, kun je terecht bij Cromwijk Kaasdok. In de webshop van deze kaaswinkel vind je meer dan honderd soorten kaas, die allemaal online te bestellen zijn. Of je nu van jonge, milde kaas houdt, of toch meer van een extra belegen en iets pittiger product: bij Cromwijk Kaasdok vind je het allemaal. Kies je favoriete broodje uit en ga bijvoorbeeld voor smeuïge Old Amsterdam kaas, met wat mosterdmayonaise en rucola. Zo maak je van jouw middagmaaltijd een luxe lunch, en dat nog steeds met je favoriete beleg. Met deze lichtpittige kaassoort maak je niet alleen lekkere broodjes klaar. Ook op de borrelplank komt dit product goed tot zijn recht.

Probeer ook eens de Friese Tynjetaler van deze kaasexpert

Liefhebbers van romige kaas zullen smullen van de Friese Tynjetaler. Deze boerenkaas wordt gemaakt van rauwe koemelk en is net als Old Amsterdam kaas zeer geschikt voor de borrelplank, en voor je luxe lunch. De smaak is licht zoetig en Tynjetaler heeft een herkenbare gatenstructuur. Ook als je een kaasfondue wilt bereiden, is dit product zeer geschikt. Stal je favoriete brood en vleeswaren uit op tafel en dip ze rijkelijk in gesmolten Tynjetaler. De smaak is om je vingers bij af te likken! Wil jij deze typisch Friese kaassoort eens proberen? Kies je gewenste hoeveelheid en bestel het product in enkele klikken. De kaas wordt afgesneden en direct vacuüm verpakt, zodat het product tot twee maanden goed blijft in de verpakking.

Plaats je bestelling snel en eenvoudig op de website van deze kaashandel

Wil jij Old Amsterdam of Tynjetaler kaas bestellen? Bezoek de website van Cromwijk Kaasdok en plaats je favoriete kaassoorten in je winkelmand. Je hebt je bestelling binnen 48 uur in huis, en bij een bestelwaarde vanaf € 39,95 is verzending binnen Nederland gratis. Heb je vragen over het assortiment van deze kaasspecialist? Neem gerust contact op met dit bedrijf. Zij staan je graag te woord en delen hun kaaskennis maar al te graag met je.