Column web
Eten en drinken

Happie Delivery levert uw catering in Hoorn

U heeft binnenkort een catering nodig en u zit te twijfelen of u dit kant en klaar wilt bestellen of dat u het zelf wilt gaan doen? Wij helpen u graag op weg. De volgende stappen moet u ondernemen als u uw catering in eigen beheer wilt houden;

 

 • Allererst is het belangrijk dat een menu gaat maken. Denk daarbij aan welke hoofdproducten u bijvoorbeeld op uw buffet wilt serveren en welke stijl u wilt gaan aanhouden.
 • Vervolgens moet u goed de dieetwensen en allergieen van uw gasten noteren om zo en dit vertalen naar een appart menu.
 • Huur van te voren alvast alle cateringbenodigdheden. Reken goed uit hoeveel bakken en chafing-dishes u nodig heeft. Denk ook aan de boreden, bestek, opschepgerei, vuurpotjes, tafellinnen, een buffettafel en glaswerk.
 • Zoek recpeten in uw favoriete recpetenboeken of online en verwerk deze in uw “kook”-draaiboek
 • Ga naar uw leveranciers om uw spullen in te kopen voor catering. Probeer alle prodcuten alleen bij de beste leveranciers te halen. Dit verbetert uw catering heel veel!
 • Maak een uitgebreide lijst met keukenwerkzaamheden die u moet uitvoeren. In de Horeca noemen wij dit ook wel een MEP-lijst! Uiteindelijk scheelt dit heel veel chaos en stress.
 • Bereid een dag van te voren alvast alles voor wat u voor kan bereiden, dat scheelt de volgende dag een hoop koken.
 • Seveer uw buffet, dit is natuurlijk het leukste gedeelte!
 • Ruim het buffet af, ruim de keuken op en doe de afwas. En dus meteen erachteraan het minder leuke gedeelte!

 

Wij kunnen u uit ervaring vertellen; een catering regelen voor grotere groep zit echt wel wat werk in. En dus veel tijd! Wilt u het liever uitbesten. Bekijk hier de catering in Hoorn die u kunt bestellen.

Welke soorten catering zijn er mogelijk in Hoorn?

Bij Happie Delivery Kunt u bijvoorbeeld buffetten, lunches, borrelhapjes, cocktails en een geheel verzorgde BBQ bestellen. Wilt u liever een gehele partycatering of bijvoorbeeld een crew-catering voor filmopnamen, ook dat wordt geregeld door Happie. 

 

Voor welke gelegenheden kunt u catering in Hoorn bestellen?

Voor de meeste grotere privé-evenementen wordt er een cateraar ingeschakelt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bruiloft of een veel betekende verjaardag, zoals iemand die 40 of 50 jaar wordt. Of als u een mooie tijd bij uw partner bent en u dat wilt vieren met vrienden en familie.

 

Maar ook zakelijke evenemten worden begeleid met een vergaderlunch, een buffet of BBQ. Doorgaans gebeurt dit voor een meeting waarbij de deelnemers de gehele dag bezig zijn of een bedrijfsuitje.

 

 

Welke voordelen heeft een catering bestellen in Hoorn?

 • Wij leveren heel snel! Onze garantie is dat u binnen 48 uur voor uw bijeenkomst u catering kunt bestellen. Mocht u een spoed opdracht hebben? Neem dan contact met ons op. In sommige gevallen kunnen wij u op dezelfde dag nog helppen.
 • Op onze site vindt u een uitgebreid assortiment met alle soorten gerechten die u maar kunt bedenken. Staat het er toch niet op? Vraag ons naar de mogelijkheden.
 • Wij zijn elke dag, Ja, 7 dagen in de week, bereikbaar vanaf 09:00 tot 21:00.
 • En het belangrijkste! U hoeft de afwas niet te doen, dat doen wij.

 

 • Zakelijk voordeel! U bestelt op maand factuur. Dus geen onnodige administratie

 

Hoe kunt u uw catering in Hoorn bestellen?

Maak uw keuze uit ons assortiment en bestel heel gemakkelijk online. Doet u dat liever telefonisch? Natuurlijk is dat geen probleem. U kiest dan uw gewenste leverdag en levertijd.

Als u uitgegeten bent komen wij alles weer ophalen. Ook hier kunt u het tijdstip bepalen. U hoeft dus niet de gehele dag thuis zitten wachten. 

http://www.happiedelivery.nl/catering-hoorn/