Column web
Image default
Dienstverlening

Het aanschaffen van een portaalkraan bij de hijswinkel.nl bied je veel voordelen

Wanneer je een hijs- of hefbedrijf hebt dan weet je wel dat het handig is om aan de slag te gaan met een portaalkraan bij hijswinkel.nl. Hierbij is het wel altijd de vraag welke geschikt voor jou is en welke jij dient te gebruiken om het werk te verrichten dat jij doet. Omdat het aanbod voor dit soort kranen behoorlijk groot is, is het verstandig om eerst eens goed een oriëntatie te doen en te kijken naar het aanbod dat er beschikbaar is om op die manier een duidelijke keuze te kunnen maken en een goede kraan te kiezen die jij nodig hebt. Dat doe je onder andere door te kijken naar alle technische specificaties van de kranen. Maak eerst een lijst van punten waar je wil dat de portaalkraan aan voldoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zaken als: vermogen van gewicht om te heffen, de lengte van de arm, de manier van monteren, de prijs, de levertijd, de service, de levering zelf et cetera. Aan de hand hiervan kun je er al een heleboel weg filteren die niet goed bij jouw wens aansluiten.

Soorten kranen

Je hebt veel soorten van een portaalkraan. Je hebt bijvoorbeeld een kraan die wel verrijdbaar is, een kraan die niet verrijdbaar is of een kraan die dat alleen maar kan wanneer er last op staat. Daar dien je eerst goed naar te kijken. Daarna kan je kijken naar de uitvoering van de kraan. Is het een dubbelligger of maakt hij maar van een enkel gebruik en wat heb jij daarbij nodig? Ook zitten er vaak zij steunen aan verbonden die je kunt inklappen. Dit is erg belangrijk voor wanneer je bijvoorbeeld in een wat kleinere ruimte aan de slag bent.

Specs bekijken

De montage en de demontage van de portaalkraan is ook erg handig en belangrijk om naar te kijken, omdat je deze kraan vaak heen en weer gaat slepen. Het is een kraan die je dus gebruikt als een flexibel apparaat. Je kunt deze makkelijk naar diverse locaties meenemen, maar wanneer je veel moeite moet doen om deze iedere keer in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen, dan is het misschien niet echt een handige kraan waar je mee aan de slag wilt gaan. Blijf je langer op een plek, is dit misschien niet per se een punt om over te vallen.