Column web
Image default
Management

Indira institute of business management

OVERZICHT BEDRIJFSBEHEER

Als bedrijfsmanager krijgt u de hoofdverantwoordelijkheid voor het beheer van de administratieve taken van een bedrijf. Een bedrijf kan van je verwachten dat je helpt met het marketingprogramma. Een bedrijf kan ook van u verlangen dat u een budgetanalyse uitvoert om na te gaan hoe het bedrijf kosten kan besparen. U moet een goed inzicht hebben in boekhoudkundige, marketing- en administratieve procedures die nodig zijn om een bedrijf te leiden.

 

De concurrentie voor managementfuncties in het bedrijfsleven kan hevig zijn. U moet een graad in bedrijfsadministratie, boekhouding of marketing behalen als u uiteindelijk een positie in bedrijfsbeheer wilt verwerven.

 

Salaris

Volgens het Bureau of Labor and Statistics bedraagt het gemiddelde salaris van een bedrijfsmanager ongeveer $77.000 per jaar. Verwacht wordt dat de functie in de komende tien jaar met minstens 15 procent zal groeien. Bedrijven zullen te maken krijgen met hogere eisen als ze zich proberen aan te passen aan de online handel. Als u een gespecialiseerde kennis van online verkoop hebt, dan kunt u merken dat u gemakkelijk in staat bent om een positie als bedrijfsmanager te vinden. Bedrijven zullen ook op zoek zijn naar mensen die een boekhoudkundige achtergrond hebben en in staat zijn om de kosten te drukken waarmee een bedrijf geconfronteerd wordt.

 

Opleidingseisen

Om bedrijfsmanager te worden, is het van essentieel belang dat je een vierjarig bachelordiploma hebt in administratie, boekhouding, financiën of marketing. Als je een speciale certificering hebt, zoals een CPA licentie, dan kan dit ook voordelig zijn als je solliciteert naar een positie als bedrijfsmanager. Bedrijven nemen nu personen in dienst die ook kunnen helpen met financiële operaties. Misschien moet u compliance werk doen voor een bedrijf om ervoor te zorgen dat het bedrijf zich houdt aan de onlangs aangenomen financiële regelgeving. Bedrijven zijn ook op zoek naar personen die nu in het bezit zijn van een masterdiploma in business of accounting. Je moet verwachten dat je een MBA in management of boekhouding te behalen op een bepaald punt in je carrière.

 

Vereiste vaardigheden

Om als bedrijfsmanager uit te blinken, is het essentieel dat u over sterke analytische vaardigheden beschikt. U moet kunnen voorzien aan welke eisen een bedrijf in de toekomst zal moeten voldoen. Het is ook belangrijk dat u goed met andere mensen kunt samenwerken. U moet met verschillende persoonlijkheden kunnen werken. Werknemers zullen naar u kijken voor leiderschap en motivatie. U moet in staat zijn werknemers te inspireren om uit te blinken in hun werk in tijden van hoge druk voor het bedrijf. Je moet ook over sterke boekhoudkundige vaardigheden beschikken als een bedrijf van je verwacht dat je elke maand een budgetanalyse van de activiteiten uitvoert.

 

Verantwoordelijkheden

Businessmanagers zijn verantwoordelijk voor het toezicht houden op de activiteiten, het beoordelen van contracten en het helpen van werknemers om hun productiviteit op het hoogste niveau te brengen. Een bedrijfsmanager kan ook worden gevraagd om nieuwe werknemers te begeleiden of op te leiden. Het kan ook zijn dat hij of zij moet helpen bij het plannen van bepaalde evenementen voor een bedrijf. Een bedrijfsmanager speelt een belangrijke rol in de werking van een bedrijf, en het is van essentieel belang dat hij of zij kan omgaan met zware stressbelastingen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/