Column web
Image default
Management

Entertainment business management

Ontdek content productie, marketing, ondernemerschap en business planning, film-en tv-productie management, tour en festival management, marketing, branding, onderhandelen over contracten, auteursrechten en intellectuele eigendom met een Bachelor of Entertainment Business Management.

 

JMC zal u voorzien van de zeer overdraagbare cutting-edge zakelijke en managementvaardigheden die je nodig hebt om het te maken in deze zeer competitieve en snel groeiende industrie. Ontmoet de mensen die er toe doen, krijg real-world ervaring in het podium en productie management, muziek publishing, talent management en event management, en krijgen een aangeboren begrip van de entertainment industrie en hoe het te beheren. Neem ook deel aan onze studentenuitwisseling aan de Fontys Academy of Creative Industries in Nederland. De keuze en de toekomst is aan jou!

 

Creëer nationale promotiecampagnes voor producten, artiesten en evenementen, beheer externe en interne evenementen, plan evenementlogistiek, en doe de hands-on productie-ervaring op die je nodig hebt om elk onderdeel van de industrie te runnen met een slim zakelijk inzicht en een sterk netwerk van contacten.

 

Afstuderen met het vermogen om strategieën te identificeren voor het selecteren en verwerven van artiesten, het ontwikkelen van voorstellen voor managementbedrijven, agenten en sponsors, haalbaarheidsstudies en tourplannen, evenals het kritisch denken en de technische knowhow om het te maken in de industrie.

 

Stages

 

Stages zijn een belangrijk onderdeel van de Entertainment Business Management ervaring. Wij helpen je stages te vinden bij bedrijven als Universal Music Publishing, Vivid, Ministry of Sound, Mushroom Records, Foxtel, Furst Media, Sydney City Council (NYE), Big Sound, Big Tree Artists, Ditto Music, Parker and Mr French (Artist Management Company), Great Big Events, George P Johnson Experience Marketing, Sydney Mardis Gras, Mountain Sounds & Jungle Love festival, Merchfan en nog veel meer.

 

Looptijd

 

In slechts 2 jaar kunt u afstuderen met een Bachelor of Entertainment (Business Management) dankzij onze versnelde full-time cursus. Deeltijdstudie is ook beschikbaar voor binnenlandse studenten. Internationale studenten kunnen ervoor kiezen om de cursus te voltooien in 3 jaar [058462B] in plaats van de versnelde 2 jaar optie.

 

Studie in het buitenland

 

JMC Academy biedt studenten de mogelijkheid om een trimester in het buitenland door te brengen aan de Fontys University Academy for Creative Industries (ACI) in Tilburg, Nederland. Als onderdeel van de uitwisseling ontvangt de JMC Academie elk jaar in februari studenten van Fontys University ACI.

 

De JMC uitwisselingsstudenten studeren samen met anderen van over de hele wereld en volgen vakken die worden aangeboden door de Fontys Academy for Creative Industries. Studenten krijgen studiepunten die gelijk staan aan één volledig trimester studie. Alle vakken worden in het Engels gegeven op de campus in Tilburg.

 

Entertainment Geschiedenis

Het doel van deze inleidende unit is het verkennen van de geschiedenis van entertainment en de implicaties van belangrijke vragen uit de industrie, zoals: Hoe heeft het begrip entertainment zich ontwikkeld? Welke invloed heeft de evolutie van de technologie gehad op het vormgeven van de entertainmentgeschiedenis? Hoe invloedrijk waren de burgerlijke, culturele en politieke gebeurtenissen uit het verleden op onze industrie? En wie waren de mensen achter de schermen die invloed hadden op wat wij als entertainment beschouwen? Deze unit zal de brede context verschaffen die ten grondslag ligt aan belangrijke historische momenten die de populaire cultuur zoals we die vandaag kennen mee vorm hebben gegeven. Door het identificeren en bespreken van een brede waaier van belangrijke spelers, gebeurtenissen en technologieën die entertainment hebben gevormd, zullen we de evolutie van hedendaags entertainment sinds 1945 onderzoeken. Studenten zullen individueel en in groepjes onderzoeken en analyseren hoe de brede aard van de entertainmentindustrie zich doorheen de geschiedenis internationaal en in Australië heeft ontwikkeld.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/