Column web
Image default
Dienstverlening

Molenschot Industriebouw: Specialist in constructiewerk en industriële bouw

Bent u op zoek naar een specialist in constructiewerk en industriële bouw? Maak kennis met Molenschot Industriebouw, een bedrijf dat zich richt op het realiseren van diverse constructies voor bedrijven. Met ruim 30 jaar ervaring en een eigen team van specialisten, behoort Molenschot Industriebouw tot één van de toonaangevende constructiebedrijven in België en Nederland. In dit artikel ontdekt u de belangrijke pijlers van Molenschot Industriebouw en de voordelen van betonbouw. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wat zijn belangrijke pijlers van Molenschot Industriebouw? 

Molenschot Industriebouw is gespecialiseerd in constructiewerk en industriële bouw. Ze voeren diverse constructies uit voor bedrijven, waaronder het bouwen van loodsen, magazijnen, productiehallen, autogarages, showrooms en bedrijfshallen met of zonder kantoorruimte. Het merendeel van hun constructies wordt uitgevoerd in staalbouw, maar ze bieden ook hout gelamelleerde constructies en betonskeletbouw aan.

Belangrijke pijlers van Molenschot Industriebouw zijn het centraal stellen van de wensen en eisen van de klant, het nakomen van afspraken en het waarborgen van kwaliteit en veiligheid. Ze hebben ruim 30 jaar ervaring en een eigen team van specialisten, waaronder architecten en ingenieurs. Molenschot Industriebouw heeft inmiddels meer dan 500 succesvolle projecten afgerond en behoort tot één van de betere constructiebedrijven in België en Nederland.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Molenschot Industriebouw, één van de beste constructiebedrijven, via +31 (0)499 850 417 of info @molenschot.com.

Wat zijn de voordelen van betonbouw?

Betonbouw heeft verschillende voordelen. Ten eerste is beton oersterk en brandvast, waardoor bouwconstructies duurzaam en veilig zijn. Daarnaast zorgt beton voor een hoog woon- en werkcomfort, omdat het een goede isolatiewaarde heeft en thermisch comfort biedt. Betonconstructies zijn stevig en hebben een grote draagkracht, waardoor het mogelijk is om hoge gebouwen te bouwen. Bovendien zijn betonconstructies nagenoeg onderhoudsvrij en bestand tegen vuur tot wel 800°C. Beton heeft ook een hoog accumulerend vermogen, waardoor gebouwen in de winter warm en in de zomer koel blijven. Tot slot biedt betonbouw een goede akoestische kwaliteit. Molenschot Industriebouw is een betrouwbare partner voor betonbouw en biedt kwalitatieve constructies tegen een scherpe prijs per m2.

https://www.molenschot-industriebouw.nl/