Column web
Image default
Groothandel

Perfecte aardappelrassen om friet van te snijden

De aardappelen van Friet van Beus zijn échte aardappelrassen om vers gesneden friet van te maken. Bij dit boerenbedrijf worden de aardappelen met veel zorg geteeld en gewassen. Ze zorgen ervoor dat alleen de mooiste aardappelen worden gebruikt om vers gesneden friet te maken. Die zorg proef je terug in de vers gesneden friet. De patat heeft namelijk een heerlijke aardappelsmaak.

Een boerenbedrijf met passie voor hun werk

Bij Friet van Beus werken ze voor hun passie. De hoogwaardige aardappelrassen worden gebruikt om heerlijke friet van te maken. De aardappelen worden van hun eigen land gehaald, om vervolgens gesneden te worden tot verse friet. Het gehele jaar zijn de aardappelen van dezelfde kwaliteit. Enkel in het overgangsseizoen van augustus tot oktober, worden er Frieslander aardappelen gebruikt. Er wordt daarnaast geen gebruik gemaakt van extra toevoegingen. Hierdoor is de friet van Friet van Beus altijd puur van smaak. Of u nu een eigen horecazaak heeft of een snackbar, dat maakt niet uit. Het bedrijf levert hun verse friet aan diverse bedrijven in de omgeving van Almere en daarbuiten. U kunt de friet twee keer per week laten bezorgen. Iedere dinsdag en vrijdag worden de aardappelen gesneden en vacuüm verpakt. U geniet dus in mum van tijd van vers gesneden friet, die u aan uw klanten kunt verkopen. Aarzel niet om te kiezen voor de service van deze groothandel in Zeewolde.

Neem contact op om uw bestelling te plaatsen

Bent u geïnteresseerd in de vers gesneden friet van dit boerenbedrijf? Dan kunt u direct contact met ze opnemen om uw bestelling te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om de gesneden friet te bestellen, maar het is ook mogelijk om de aardappelen zelf bij uw bedrijf te snijden. Kies voor de goede kwaliteit van de aardappelrassen en u bent gegarandeerd van heerlijke friet. Uw klanten zullen vast en zeker genieten van de lekkere patat.