Column web
Image default
Groothandel

Bestel nu een catering thermobox voor uw zorg- of horecaonderneming

Heeft u een onderneming in de zorg of horeca en heeft u een catering thermobox nodig voor het veilig vervoeren van maaltijden of voedingsmiddelen? Dan bent u bij Lagro Waalwijk B.V. aan het juiste adres. Dit bedrijf is actief in de zorg- en horeca-industrie, zoals hotels, catering, restaurants, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. U heeft de keuze uit een breed aanbod aan producten die van pas komen in deze sectoren. Denk hierbij aan thermoboxen, dienbladen, werkbanken en bordenwagens.

Brede selectie van thermoboxen in diverse afmetingen

Van koelverse tot warme maaltijden en van hapjes tot diepvriesproducten – in een kwalitatieve catering thermobox kunt u elke maaltijd veilig en verantwoord vervoeren. Hierdoor komt het eten op de juiste temperatuur aan op de gewenste locatie. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan thermoboxen in verschillende afmetingen. Hierdoor is er een catering thermobox beschikbaar voor elk soort onderneming.

Profiteer van de uitgebreide dienstverlening

U heeft niet alleen de keuze uit een groot aanbod aan transportmiddelen, zoals een catering thermobox. U kunt namelijk ook gebruikenmaken van de uitstekende servicediensten van dit bedrijf. Denk daarbij aan diverse werkzaamheden als laswerkzaamheden, reparaties of NEN-keuringen. Dit kan eenmalig geschieden, maar het is ook mogelijk om dit op een maand- of contractbasis te doen voor een scherp tarief. Neem contact op met deze specialist voor de mogelijkheden.

Een leverancier met meer dan 35 jaar ervaring in de branche

Lagro Waalwijk B.V. heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de branche. Hierdoor bent u gegarandeerd in de juiste handen en rekent u op de beste service en transportmaterialen. Het motto van het bedrijf geldt al jaren: afspraak is afspraak. Of u nu een standaard leverbare thermobox of een oplossing op maat kiest, bij dit bedrijf hebben uw wensen en eisen de hoogste prioriteit. Het team van professionals zorgt ervoor dat u de oplossing krijgt die u zoekt.

https://www.lagrowaalwijk.nl/