Column web
Image default
Hobby en vrije tijd

Met sloepen voor de verhuur ontdekt u rivier de Vecht

Wilt u een ontspannen dagje uit met het hele gezin? Dan is het een wellicht een goed idee om een sloep te huren. Zo kunt u prachtige natuurgebieden ontdekken. Een absolute aanrader is om de Loosdrechtse Plassen te bezoeken. Dit is een fantastisch natuurgebied in provincie Utrecht. Dit gebied staat bekend om de watersport en is ook een heerlijke plek om te wandelen, fietsen en kanoën. Een bedrijf voor de verhuur van sloepen aan rivier de Vecht is De Eerste Aanleg in Breukelen, wat vlak bij de Loosdrechtse Plassen ligt. Vanaf het water ontdekt u dit prachtige gebied!

De mogelijkheden voor sloepenverhuur van deze specialist

Of u nu gaat vissen met vrienden of op teamuitje gaat met collega’s: bij De Eerste Aanleg in Breuken kunt u altijd de juiste boot vinden. Zij hebben namelijk een tal van boten en sloepen voor de verhuur die aansluiten bij uw groepssamenstelling en activiteit om rivier de Vecht te ontdekken. U ontdekt dan de prachtige natuur vanaf het water. Spot bijvoorbeeld de verschillende vogels en opvallende bloemen en planten, die typerend zijn voor dit gebied. U kiest uit kano’s, motorboten en grote of kleine sloepen. Weet u niet goed welk voertuig u het best kunt huren? Maak dan kennis met deze specialist, die u graag adviseert welke het best op uw activiteit van toepassing is. Laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw groepsactiviteit.

Wilt u meer weten over dit bedrijf?

Heeft u interesse in de mogelijkheden voor verhuur van sloepen om rivier de Vecht en de Loosdrechtse Plassen te ontdekken? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf uit Breukelen om uw aanvraag te bespreken. Zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken en bekijken graag met u wat er mogelijk is voor uw dagje uit. Wie weet ontdekt u snel al de prachtige natuur van de Loosdrechtse Plassen vanaf het water!

https://eersteaanleg.nl/