Column web
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Antwerpen met C-Air Ballooning

De perfecte manier om de Antwerpen te ontdekken? Nee niet te voet, niet met de fiets, maar met een heuse ballonvaart boven Antwerpen. Op deze manier krijg je een compleet en uniek overzicht over deze regio. Ideaal om meer te leren over dit boeiende gebied, om herinneringen op te halen of inspiratie voor toekomstige uitstapjes op te doen.

Ballonvlucht Antwerpen boven de natuur

Houd je van de natuur en wil je die op een aangename manier ontdekken? Vlieg dan met een ballonvaart boven Antwerpen en ontdek deze regio op een duurzame en fijne manier. De regio telt niet minder dan 72 leuke dorpen en die ontdek je stuk voor stuk. In totaal ben je een 4-tal uur in de weer en je vliegt zeker een uur effectief over Antwerpen. Reken maar dat je je ogen uitkijkt en dat een eerste ballonvlucht smaakt naar meer.

Een ballonvaart vormt het perfecte geschenk

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor iemand die in de streek woont? Met een ballonvaren Antwerpen scoor je punten. Het is een geweldig cadeau voor een geliefde en een tochtje met de luchtballon staat garant voor onvervalste romantiek Maar ook voor vrienden en kennissen kan een cadeaubon voor een ballonvlucht een perfect cadeau zijn. En reken maar dat een pas gehuwd koppel er letterlijk en figuurlijk mee in de wolken zal zijn. Met een ballonvlucht Antwerpen plezier je iedereen. Ook handelaars kunnen een ballonvlucht weggeven en regelmatig gaan we met bedrijven op stap. Ballonvluchten worden heel dikwijls ingezet als onderdeel van een teambuilding.

De ballonvaart Antwerpen mag dan populair zijn, heel wat andere vluchten hoeven daar niet voor onder te doen.

De partner voor je ballonvluchten

Ben je op zoek naar de geknipte partner voor een ballonvlucht en wil je er een totaalbeleving van maken? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website. Je ontdekt er tal van verschillende vluchten.

Opteer voor een ballonvaart Antwerpen of pik er een andere optie uit. Al onze ballonvluchten zijn betaalbaar. We geven bovendien een stevige introductie, laten je mee aan de slag gaan met de ballon en zorgen voor een hapje en drankje achteraf. Wat wil je nog meer van ballonvaren?

https://www.ballonvaart-antwerpen.be