Column web
Image default
Hobby en vrije tijd

Op deze feestlocatie in Zuid-Holland organiseert u gegarandeerd een onvergetelijke tijd

Zoekt u de locatie voor uw bedrijfsuitje? Of wilt u graag een groots feest vieren? Van Der Ende Racing Inn is een feestlocatie in de regio Zuid-Holland waar u leuke uitjes en grote bijeenkomsten kunt organiseren. Dit centrum in Poeldijk beschikt over twee sfeervolle feestzalen en verschillende spectaculaire groepsactiviteiten voor uw gezelschap. U stelt zelf uw arrangement samen op basis van het aantal personen, zodat u niet voor meer mensen betaalt dan u meeneemt.

Een bezoek brengen aan deze evenementenhal

U kunt voor verschillende redenen een bezoek brengen aan deze feestlocatie in Zuid-Holland. De feestzalen die u kunt huren zijn bijvoorbeeld geschikt voor een vergadering of een beurs, maar ook voor een bruiloft. Daarnaast is deze locatie in de regio Zuid-Holland perfect voor leuke uitjes om teambuilding te stimuleren of om een verjaardag te vieren. U heeft genoeg keuze en u bepaalt zelf hoe lang u in dit partycentrum doorbrengt.

U profiteert bij deze locatie van de leukste activiteiten

Bij deze evenementenhal heeft u de keuze uit allerlei spannende groepsactiviteiten. Ontdek bijvoorbeeld de unieke lasergame-arena met licht- en geluidseffecten de het op een echte haven laten lijken. Scheur over de langste kartbaan van Europa of stimuleer teamwork in een van de uitdagende escaperooms. Voor consumpties kunt u terecht bij de horecagelegenheid in de evenementenhal.

Organiseer een knalfeest bij dit partycentrum

Bij deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland kunt u, naast leuke uitjes organiseren, ook een feestzaal huren. Er is ruimte voor tot wel 1000 personen voor uw zakelijke evenement of uw grote feest. Dit enthousiaste team helpt u graag met de decoraties en adviseert dit u graag over consumpties en muziek.

Neem contact op met dit partycentrum om een plan te maken

Bij dit centrum in Poeldijk viert u een groots feest of organiseert u onvergetelijke activiteiten. Contacteer het centrum om uw ideeën voor te leggen. Wilt u de mogelijkheden persoonlijk bekijken? Maak dan een afspraak om langs te komen bij Van Der Ende Racing Inn, deze professional helpt u graag.