Column web
Image default
Sport

Voor indoor tennis gaat u naar dit complex dicht bij Amsterdam

Tennis is een zeer intensieve sport. Deze sport is populair, maar u bent wel afhankelijk van het weer om te kunnen trainen. Wanneer het slecht weer is, kunt u voor indoor tennis bij Tennishal De Ronde Venen, vlak bij Amsterdam, terecht. Dit complex is uitstekend bereikbaar vanuit de omgeving. Bovendien zijn er in deze hal diverse regelingen om u tegemoet te komen, zoals gratis annulering van uw reservering tot 24 uur van tevoren.

Overdekt trainen bij deze sporthal

Tennissen op een overdekte baan kan altijd. Daarbij hoeft u namelijk niet af te zeggen vanwege het weer. De baan wordt niet nat en u lijdt geen kou, waardoor u optimaal kunt presteren. Daarnaast is deze tennisbaan goed bereikbaar met de auto vanuit omliggende plaatsen. In dit complex vindt u ook een kantine met zicht op de tennisbanen. Daar kunt u wat drinken met uw medespelers om bij te komen van uw intense training.

Deze tennishal biedt uitstekende service

Dit sportcomplex heeft diverse regelingen om alle spelers tegemoet te komen. Heeft u bijvoorbeeld geen eigen tennisracket? Dan kunt u die bij deze hal gerust lenen. Daarnaast kunt u uw reservering bij deze tennishal tot 24 uur van tevoren gratis annuleren. U krijgt uw volledige uitgave terug. Wanneer u de reservering twaalf uur van tevoren annuleert, ontvangt u alsnog de helft van de kosten terug. Daarom is deze hal dé plek voor indoor tennis in Mijdrecht, in de buurt van Amsterdam.

Boek direct uw overdekte tennisbaan bij dit sportcomplex

Voor indoor tennis gaat u naar Tennishal De Ronde Venen, nabij Amsterdam. Naast de voorzieningen voor jong en oud profiteert u van diverse voordelen. U kunt uw reservering gratis annuleren, materiaal lenen en gebruikmaken van de sportkantine. Bovendien kunt u, dankzij de overdekte banen, in ieder weer trainen. Wilt u een baan reserveren? Raadpleeg dan de contactgegevens van de tennishal voor meer informatie.