Column web
Image default
Woningen

GEKLEURD PLAFOND – EEN TREND IN INTERIEURONTWERP 2020

huis te koop

Iedereen kent het gevoel als het interieur rondom saai is en je verandering wilt. Je kunt muren eindeloos opnieuw schilderen, behang kiezen met een felle print of het decor veranderen. Of u kunt proberen het plafond te veranderen.

Mensen zijn zo gewend aan standaard plafonds dat het moeilijk is om iets anders voor te stellen. Een gekleurd plafond kan niet alleen een kamer opfrissen, maar ook de ruimte visueel vergroten. Een donkergrijs plafond gecombineerd met een licht gekleurd behang zorgt voor het effect van een hoog plafond.

De keuken, wit geverfd, ziet er stijlvol uit. Maar als u een citroengeel plafond toevoegt, zal de luie frisheid u zelfs in de koude seizoenen niet verlaten. Een lichtblauw houten plafond zal ook helderheid toevoegen aan een witte keuken. De Scandinavische stijl houdt van felle accenten in de vorm van accessoires, serviesgoed of zelfs meubels. Als een mat, gewoon plafond saai lijkt, zal schilderen onder een kunststeen het plafond het belangrijkste hoogtepunt van het interieur maken.

Kinderkamer hoeft niet kleurrijk te zijn. De muren, meubels en textiel zijn ontworpen in ingetogen kleuren. Een plafond dat doet denken aan een circustent, voegt speelsheid toe aan de kamer. Paarse muren, kleurrijke afbeeldingen en een geel plafond geven de kamer een vrolijke sfeer.

Gekleurde plafonds zijn overigens verre van de enige trend in 2020.

era huis te koop

https://be.propenda.com