Column web
Image default
Vakantie

Single reizen via deze reisorganisatie zorgt voor unieke herinneringen

One2gethertravel.nl organiseert unieke reizen, die je als single kunt maken. Op iedere bestemming voeg je jezelf toe aan een groep van ongeveer 20 andere singles binnen dezelfde leeftijdscategorie en met dezelfde reisinteresses. Eenmaal daar ontmoet je ook de reisgids, die gedurende de reis, alle activiteiten en excursies voor de groep regelt. Je hoeft dus nergens alleen naar toe te gaan.

Single reizen naar mooie bestemmingen en nieuwe mensen

Ben jij erg sociaal en ontdek je graag nieuwe bestemmingen? Dan is single reizen hetgeen voor jou! One2gethertravel.nl biedt jou een ruim aanbod aan verschillende bestemmingen die zowel de zon als de sneeuw opzoeken. Afhankelijk van de bestemming worden er verschillende excursies en activiteiten voor je gepland. Deze zal je samen met de groep van andere singles bezoeken en ervaren. Heb je een dagje geen zin om mee te gaan op stap? Doe vooral je eigen ding! Het is tenslotte je eigen vakantie en die moet je zelf kunnen indelen. Terwijl jij geniet van een cocktail aan het zwembad of met een heerlijke, warme versnapering bij de après-ski bar zit, gaat de rest mee op excursie of doen een andere activiteit. Voel je dus vooral niet bezwaard om overal maar in mee te gaan als het niet jouw dag is. Als reisorganisatie willen zij ervoor zorgen dat je een positieve ervaring hebt en natuurlijk geniet van jouw vakantie.

Neem bij vragen contact op met de reisorganisatie

De medewerkers van One2gethertravel.nl staan voor je klaar om alles voor jouw single reis te regelen. Bij vragen over, het single reizen naar de verschillende bestemmingen, kan je het beste contact opnemen met de reisorganisatie. Zij weten precies wat jij moet weten om met een gerust hart op single reis te gaan. De contactgegevens staan op hun website vermeld. Daar kan je ook meteen kijken naar de verschillende types actieve singlereizen.