Column web
Image default
Vakantie

Sollasi heeft meerdere vakantiebestemmingen vlakbij de kust

Een te gekke vakantie beleeft u bij Sollasi. Onder Sollasi vallen de volgende vakantiebestemmingen:

  • Bungalowpark Sollasi. Een mooi bungalowpark met 2 persoons studio’s en 4- en 6 persoons bungalows. De bungalows zijn ruim opgezet en ruim ingericht. Ook aan uw privacy is gedacht, iedere bungalow heeft een eigen omheinde tuin. De studio’s zijn zeer luxe en knus. Het bungalowpark is gelegen in Noordwijkerhout, midden tussen de prachtige natuur in het hart van de Bollenstreek. Het park ligt direct aan het Oosterduinse meer, waar tal van recreatie mogelijkheden zijn. Op een paar kilometer afstand liggen de duinen en het strand.
  • Camping Le Parage. Deze camping in Noordwijk grenst aan het natuurgebied Hollands Duin. Na een korte wandeling door het duin bereikt u één van de rustigste stranden van Nederland. De camping is lekker kleinschalig, er zijn 20 campingplaatsen. Wij verwelkomen dan ook graag mensen die de rust op onze camping waarderen! De plaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van gras, elektra aansluitingen en watertappunten op de velden. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en schoon. U kunt genieten van warme douches, voor de kleintjes is er een verwarmde babywasplaats. Uw kleding kunt u wassen in de wasserette. Tevens is er bij de camping een kinderspeeltuin, sportveld, ruime parkeerplaats en kantine met TV en bar aanwezig.  
  • Camping Sollasi. Deze camping in Noordwijkerhout ligt naast bungalowpark Sollasi. Op deze camping kunt u terecht met een camper, caravan of tent. De plaatsen zijn zeer ruim, 10 bij 8 meter, en heerlijk groen. U kunt, vanuit de camping, prachtige fiets- en wandeltochten maken. De omgeving heeft zeer veel te bieden. Mooie natuurgebieden, bollenvelden, dorpjes en steden, het is allemaal de moeite waard om te ontdekken. Ook is er genoeg te doen in de buurt, zowel qua buitenactiviteiten als musea of attractieparken.

Boek nu uw vakantie in een unieke omgeving

Dus zoekt u een leuke camping of vakantiepark in Noordwijk of Noordwijkerhout? Stop dan met zoeken en boek uw vakantie bij ons! Boek uw vakantie online via onze website of neem contact op met onze receptie.  

 

https://www.sollasi.nl/