Column web
Dienstverlening

Taken en projecten in Basecamp beheren

Bij Keeping werken wij bij voorkeur met projectmanagementtools zoals Basecamp. Jullie ook, zo krijgen we van jullie te horen. De afgelopen tijd hebben we daarom gewerkt aan de Basecamp uren­registratie-integratie. Op deze manier kun je direct binnen Basecamp uren registreren voor een specifieke project of taak. Zo krijgen je urenregistraties meer details en wordt het dus nauwkeuriger.

Urenregistratie Basecamp Keeping

Een gebruiksvriendelijk programma voor het beheren van je projecten en taken is Basecamp. Echter blijft het belangrijk dat inzicht gehouden blijft worden in het aantal uren die de verschillende projecten en taken in beslag nemen. Met inzichten van urenregistratie Keeping kun je zo beter beoordelen hoe je bedrijfsvoering verloopt en zelfs verbeterd kan worden en bovendien kun je zo nauwkeuriger factureren.

Zo is het ontwikkeld

Voor Keeping zijn twee browserextensies ontwikkeld. Namelijk de Firefox add-on en de Chrome extensie. Via de browserextensies kan Keeping zich met externe website koppelen zoals bijvoorbeeld Basecamp. Er wordt een extra Keeping-knop beschikbaar gemaakt direct in de interface van Basecamp. Zo zie je in een takenlijst naast elke taak een Keeping-knop, waarmee uren zelf geregistreerd kunnen worden. Voor het gemak zie je op elk detailscherm van een taak dezelfde Keeping-knop.

 

Het lijstje ziet er zo uit:

We hebben de Basecamp-integratie zo ontwikkeld dat het voor de volgende versies van Basecamp werkt:

–        Basecamp 1

–        Basecamp 2

–        Basecamp classic

Binnen Basecamp kun je zo ongeacht welke versie van Basecamp je gebruikt op een gelijke manier je uren registreren.

Urenregistraties aan Basecamp taken koppelen

Keeping is gespecialiseerd in het nauwkeurig registreren van tijd. Alle taken waar je uren voor registreert komen direct terug in je rapporten. Dit wordt zo gedaan om extra kracht te geven aan de koppeling met Basecamp. Zo is het mogelijk om voor elke individuele tijdregistratie te zien welke Basecamp taak eraan gekoppeld is. Het is ook mogelijk om tegenovergesteld te redeneren. Je kunt de Basecamp taken bekijken en vervolgens zie je welke tijdregistraties aan een taak gekoppeld zijn. 

Probeer het gratis met Keeping

Uren bijhouden binnen Basecamp gaat gemakkelijk en snel. Begin er vandaag nog mee. Meld je aan bij Keeping. De eerste 14 dagen kun je vervolgens gratis gebruik maken van het Plus-abonnement.

 

https://keeping.nl/urenregistratie