Column web
Image default
Zakelijke dienstverlening

U bent van alle gemakken voorzien bij dit bedrijfspand in Zevenaar

Bij OC de Pelikaan in Zevenaar kunt u een bedrijfspand huren om heerlijk te werken. Ontdek de vele faciliteiten en uitgebreide service van dit ondernemerscentrum. Zo maakt u er gratis gebruik van de vele vergaderruimtes, beamers en kopieermachines. U huurt er kantoren van af 18m2 tot 60m2. Of u een klein of middelgroot bedrijf heeft, u kunt er altijd terecht. De ruimtes zijn 24/7 beschikbaar en worden dagelijks uitgebreid schoongemaakt. Ook heeft ieder kantoor airco, buitenzonwering, een koelkast en een vaatwasser, zodat u van alle gemakken voorzien bent. Werken was nog nooit zo leuk, ervaar de professionele en persoonlijke service van deze organisatie!

Ideaal voor de flexibele of startende ondernemer

U huurt al een bedrijfspand bij dit ondernemerscentrum in Zevenaar voor een vast bedrag per maand, inclusief service- en energiekosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Daarnaast zijn de kantoorruimtes ook ideaal om de gebruiken voor startende ondernemers, die er nog niet zeker van zijn wat voor kantoor ze nodig hebben, omdat ze nog zo aan het groeien zijn. Door de korte huurovereenkomsten en ruime keuze waardoor u eenvoudig door kunt stromen, is dit ondernemerscentrum uitermate geschikt voor het startende bedrijf. De ligging van OC de Pelikaan is daarbij ook ontzettend gunstig: Het bedrijfspand in Zevenaar ligt tegenover het station en beschikt over ruime parkeerplekken. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw kantoor eenvoudig te bereiken is voor uw klanten of partners.

Neem contact op met dit bedrijf en maak een afspraak voor een rondleiding

Bent u nieuwsgierig geworden naar het huren van een bedrijfspand in Zevenaar? Neem dan contact op met OC de Pelikaan om een afspraak in te plannen voor een rondleiding, zodat u een goed geïnformeerde keuze kunt maken. U bekijkt ook eenvoudig het aanbod online om alvast een beeld te krijgen van uw mogelijke opties.

https://www.ocdepelikaan.nl/