Column web
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schoonmaken met uw emmer met tekst

Maakt u graag en vaak uw woning schoon en wilt u graag een huishoudemmer laten bedrukken met een leuke tekst of logo? Bij Emmer-shop kiest u voor verschillende opdrukken tekst en verschillende kleuren en groottes emmers. De specialisten bedrukken al meer dan 30 jaar huishoudemmers, gereedschapskisten en ander gereedschap voor bedrijven. Wilt u een emmer die goed bij uw andere huishoudartikelen past? Kies dan voor een emmer met uw persoonlijke tekst van Emmer-shop!

Uw huishoudemmer met de mooiste print

Nergens kunt u uw emmers zo mooi laten bedrukken als bij Emmer-shop. Zij zijn dé specialist in Nederland op het gebied van emmers bedrukken. Ze bieden emmers van verschillende groottes, materialen en kleuren en u kunt zelf bepalen wat u op uw emmer wilt hebben. Kiest u bijvoorbeeld voor een emmer van 5 liter, of toch liever een grotere van 12 liter? Het kan allemaal bij deze specialist! Ook voor zakelijk gebruik zijn deze emmers ideaal. Denk er eens aan om in plaats van de traditionele reclamebalpen bij een klant aan te komen met een emmer met uw bedrijfstekst! Het is een originele, creatieve manier van reclame maken en u weet zeker dat uw klanten of partners u niet snel vergeten. Een emmer met tekst is ook nog eens leuk om te vullen met promotiemateriaal! Als u liever geen plastic emmer wilt, heeft de Emmer-shop ook emmers van zwaardere materialen, zoals aluminium of metaal. Ongeacht op welke manier u uw huishoudemmer of ander type emmer wilt laten bedrukken, bij de specialisten bent u zeker van een hoogstand resultaat. Alle drukwerk gebeurt namelijk in huis via zeefdruk, wat een uiterst nauwkeurig resultaat oplevert.

Ontwerp uw emmer en ontvang een gratis drukvoorbeeld

Wilt u een huishoudemmer laten bedrukken en heeft u al een ontwerp gemaakt? Stuur het dan naar Emmer-shop op en u krijgt binnen een paar dagen al een gratis drukvoorbeeld. Zo ziet u direct of het ontwerp naar uw wens is, of dat u liever nog wat aanpast voordat hij daadwerkelijk geproduceerd wordt. De mooiste emmers met tekst bestelt u bij Emmer-shop!