Column web
Image default
Tweewielers

Uw plooifiets van Brompton schoon meenemen: ideaal design

Een plooifiets van Brompton heeft een uniek design. De fabrikant heeft lang gepuzzeld met het ontwerp, om ervoor te zorgen dat het design zowel praktisch als comfortabel is. Het resultaat is een vouwfiets die bijzonder klein kan worden opgevouwen en een fiets die achter de gebruiker aan kan rollen tijdens een wandeling. Hierdoor is sjouwen overbodig. Een ander handig voordeel van de plooifiets van Brompton is wel dat deze heel schoon mee kan worden genomen. In Nederland moeten we nogal vaak door de regen en de modder fietsen. We kennen immers een onvoorspelbaar klimaat. Vouw uw plooifiets van Brompton op en u kunt deze gewoon vastpakken zonder vieze handen te krijgen. Een professional, zoals ZwaanBikes in Rotterdam, kan u het principe demonstreren.

De plooifiets van Brompton met schone handen inklappen

U herkent het misschien wel als u al een vouwfiets van een ander merk heeft of heeft gehad. De fiets is nat en vies geworden door het fietsen met slecht weer. Vervolgens vouwt u de fiets op en tilt u deze de bus in. Het gevolg? Vieze en natte vlekken op uw kleding en vuile handen. Dit zal niet gebeuren wanneer u gebruik maakt van plooifiets Brompton. Als deze vouwfiets wordt ingeklapt, dan bevinden de vuile delen van de fiets zich aan de binnenkant van het compacte pakketje. Hierdoor kunt u de vouwfiets vastpakken en ergens neerzetten zonder dat u vieze handen krijgt.

De plooifiets van Brompton eenvoudig meenemen

U kunt een plooifiets van Brompton op meerdere manieren met u meenemen. Gaat u een stuk wandelen en wilt u de vouwfiets meenemen? Dan kunt u deze aan het stuur achter u aan mee laten rollen, zodat u de fiets niet hoeft te tillen. Moet u de fiets wel tillen, bijvoorbeeld om een bus of trein in te stappen? Dan kunt u een plooifiets van Brompton vastpakken aan de handgreep bij het zadel. Wilt u zelf zien hoe eenvoudig dit werkt? Dan kunt u een bezoek brengen aan de fietsenwinkel van een ervaren aanbieder, zoals ZwaanBikes.

https://czwaan.nl/