Column web
Dienstverlening

Voortaan overal en altijd een goed werkende telefoon met Swapphone

Swapphone is vernieuwend! Je kunt bij deze firma een iPhone leasen voor een vast maandbedrag. Welk model het wordt, bepaal je helemaal zelf. Je kunt kiezen voor de allerlaatste, gloednieuwe iPhone. Een bijna nieuwe phone van de een- of twee-na-laatste serie kan ook. Alle telefoons worden tot in detail nagekeken en getest door het Swapphone-team.

Swapphone doet niet aan bindende contracten. Je zegt op wanneer je wilt en je kiest een nieuw toestel wanneer je wilt. Dus wil je na een aantal maanden een snellere telefoon of eentje in een andere hippe tint? Deze wordt binnen een werkdag naar je opgestuurd. Bij de leaseconstructie hoort een levenslange garantie. Dit betekent dat Swapphone defecten kosteloos herstelt. Is de iPhone niet meer te repareren, dan krijg je een vervangend toestel. Voorwaarde is natuurlijk wel dat het gebrek niet opzettelijk door jou veroorzaakt is.

Misschien vraag je je toch nog af waarom een lease iPhone in plaats eentje kopen? Naast het feit dat je geen risico loopt, zoals hierboven beschreven, is er ook het grote financiële voordeel. Als je een sim only abonnement hebt of een ander abonnement zonder telefoon, ben je voorstaan niet meer in één keer een groot bedrag kwijt voor een nieuwe iPhone. Had jij altijd een contract inclusief nieuwe mobiel iedere twee jaar of ieder jaar? Ook jij gaat flink besparen als je kiest voor Swapphone. De maandelijkse toestelkosten vervallen namelijk. Het bedrag dat Swapphone rekent is extra scherp en zal je zeker bevallen.

Het aanbod iPhones bij Swapphone is groot: iPhone xs, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X, iPhone Xr, iPhone 6s en iPhone SE. Ze zijn er in diverse kleuren. Jouw favoriet zit er zeker tussen. Handige accessoires -denk aan een oplader en EarPods- kun je ook aanschaffen bij Swapphone. Deze lease je niet, maar koop je. Alle Swapphone-iPhones zijn simlock vrij. Waar je de simkaart regelt, laten we aan jou over. Ons advies? Check de actuele aanbiedingen van alle providers en maak een slimme keuze!