Column web
Image default
Aanbiedingen

Wat doe je met je camper in de winterperiode?

Als campereigenaar ervaar je een uniek winterprobleem: je moet je camper veilig opslaan, maar tegelijkertijd wil je niet dat hij het hele seizoen stilstaat. Gelukkig zijn er genoeg manieren om het beste uit je camper te halen tijdens de wintermaanden. In deze blog vertellen wij jou hoe je dat kunt doen! 

Verhuren 

Ten eerste is het verhuren van je camper in de winter is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen en je camper een doel te geven. Door je camper te verhuren, kun je de waarde ervan verhogen en geniet je van de wetenschap dat iemand anders er ook van geniet. Denk je: wat is mijn camper waard, omdat je graag wilt weten hoeveel huur je ervoor kunt vragen? Dan raden we je aan om een camper opkoper te benaderen. 

Wanneer je overweegt je camper te verhuren, moet je rekening houden met een aantal belangrijke zaken. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je het maximale uit jouw huurovereenkomst haalt. Bovendien moet je ook op zoek naar een huurder die betrouwbaar is en ervaring heeft met een camper.  

Opknapbeurt 

Naast het verhuren van je camper kun je ook kiezen om een uitgebreide opknapbeurt te geven. Op deze manier kun je optimaal genieten wanneer het kampeerseizoen weer aangebroken is. Een grondige schoonmaakbeurt en enkele eenvoudige renovaties kunnen je camper een geheel nieuwe uitstraling geven. Ook ideaal voor als je jouw camper wilt verhuren wanneer je jouw trouwe viervoeter niet gebruikt. 

Begin met een grondige schoonmaakbeurt. Stofzuig alle bekleding, schrob al het vuil van de muren, en veeg de deurkrukken en kranen schoon. Tapijten kunnen met stoom worden gereinigd om hardnekkig vuil en vlekken te verwijderen die er met schrobben moeilijk uit te krijgen zijn. Reinig ramen, gordijnen en jaloezieën voor een stralende afwerking.  

Verkopen 

Naast je camper verhuren, opknappen en onderhouden kun je er ook voor kiezen hem te verkopen. Je camper particulier verkopenkan tegenwoordig erg gemakkelijk en je krijgt er vaak nog een leuk bedragje voor! Ga dus goed bij jezelf na hoe vaak je de camper nog gaat gebruiken of dat je iemand anders graag er blij mee wil maken. Dan staat je camper in ieder geval geen stof te vangen in een stalling.